Automatizarea Procesului de Proiectare a Traseului Tehnologic in Baza Traseelor Tip si Complexe

Incarcat la data: 22 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 114 kb

Ca date initiale pentru elaborarea traseului servesc particularitatile constructive ale piesei, cerintele tehnice, programa producerii si tipul semifabricatului. De asemenea in calitate de date initiale servesc si informatiile despre MU, utilajul, dispozitivele si sculele ce sint la intreprindere sau cunoscute. Piesa data se atribuie clasei tipice (arbori, bucse, piese corp s. a.) dupa clasificatorul stabilit.
   
Pentru clasa data (grupa, subgrupa ori tipul) a piesei se defineste asa - numitul traseul generalizat de prelucrare, caracteristic pentru o anumita clasa, subclasa ori grupa de piese. Aceasta enumerare este ordonata si prezinta o totalitate de operatii a traseelor individuale existente. Aceste trasee au o consecutivitate si continut tipic.
   
Daca exista o multime de trasee individuale TT1,…TTi,…TTn (unde 1,2,…,I,…,j,…n - numerele traseelor individuale) pentru o clasa ori grupa oarecare de piese, atunci la unirea acestor trasee in unul generalizat  adica traseul generalizat  le contine pe cele individuale. Numarul de trasee reunite trebuie sa tinda la maximum, unde:  n?max.
Uniunea traseelor se caracterizeaza de domeniul intretaierii multimii la intrarea in traseul generalizat. Conditia necesara de includere a traseului individual in traseul generalizat este prezenta domeniului de intersectie a operatiilor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Automatizarea Procesului de Proiectare a Traseului Tehnologic in Baza Traseelor Tip si Complexe". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMPLEXcurs administratie publicatraseu
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...