Departament Limbi Straine

Apartine de: Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta
Oras Constanta
Adresa Str. Fulgerului, Nr. 1, Constanta
Telefon 0241-62.62.00
Fax 0241-62.62.00

Grupul de discutii de la Departament Limbi Straine
 
 • DEPARTAMENTUL DE LIMBI STRAINE  este compus din Catedra de Limbi Straine , Centrul Principal pentru Invatarea Limbilor Straine  si Centrul de Resurse si Invatare.

  DEPARTAMENTUL DE LIMBI STRAINE instruieste studenti militari, studenti civili si personal civil si militar din Ministerul Apararii Nationale pentru invatarea si perfectionarea limbilor straine.


  Catedra de Limbi Straine este compusa din 12 membri - un conferentiar, 5 lectori, 4 asistenti si 2 preparatori, acoperind urmatoarele discipline: limba engleza, limba franceza si limba germana. Colectivul pregateste atat studenti civili si militari - cursuri de zi, cat si studenti de la frecventa redusa. Disciplinele mentionate se studiaza pe tot parcursul celor 4 ani de facultate si se finalizeaza cu colocvii semestriale. Atat studentii Facultatii de Marina Civila - sectiile Navigatie si transport maritim, Electromecanica si Exploatari portuare, cat si  studentii Facultatii de Marina Militara studiaza limbile engleza (obligatoriu in primii doi ani), franceza si germana (facultativ). In primii doi ani se studiaza limba engleza de specialitate impreuna cu notiuni generale de gramatica si vocabular, urmand ca din anul trei sa se studieze numai limba engleza de specialitate.


  Centrul Principal pentru Invatarea Limbilor Straine asigura cursurile intensive pentru ofiteri, subofiteri, maistri militari si personal civil din Ministerul Apararii Nationale, ce se desfasoara pe module, cu durata diferita in functie de punctajul initial si obiectivul cursurilor (o luna, trei luni, patru luni, cinci luni sau sase luni).

   

  CONTACT
  Str. Fulgerului, nr. 1, 900218, Constanta
  Tel: 0241-626200
  Fax: 0241-643096
  E-mail: relatiipublice@anmb.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Departament Limbi StraineVezi toti membrii
 

Cauta universitate