Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine)

Apartine de: Academia de Studii Economice din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti
Telefon 021-319.19.00, 021-319.19.01/ 360, 021-211.26.50, 021-211.26.55
Fax 021-319.18.99, 021-312.95.49

Grupul de discutii de la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine)
 
 • Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine este una din cele mai tinere facultati din cadrul Academiei de Studii Economice. A fost infiintata in anul 1990, in cadrul unui program Tempus, prin dezvoltarea planurilor de invatamant ale specializarilor: Economia Industriei, Constructiei si Transporturilor (care devine Economia Intreprinderii) respectiv Finante-Contabilitate ( care se transforma in Administrarea Afacerilor).

   

  Incepand cu anul universitar 2005-2006, facultatea are un nou nume: Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine)

  In prezent facultatea noastra ofera o specializare foarte solicitata de mediul de afaceri, Administrarea Afacerilor, cu predare in limbile engleza, franceza si germana.

  Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) este singura facultate unde studentilor li se preda intr-o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana) timp de 3 ani. Pana la absolvire acestia stapanesc si o a doua limba straina de circulatie internationala.

  Absolventii nostri sunt angajati in companii prestigioase fie romanesti sau multinationale prezente in Romania.

  Facultatea noastra aplica in mod consecvent Sistemul de Credite Transferabile (ECTS), fapt ce inlesneste mobilitatile universitare europene ale studentilor sai. Mai mult, au fost semnate contracte de cooperare directa cu universitati din Austria, Belgia, Franta, Germania, Marea Britanie, Olanda si Suedia, pentru a oferi atat studentilor cat si profesorilor posibilitatea de a merge acolo pentru programe de practica si/sau cursuri universitare/post-universitare.

  Inca de la inceput, Facultatea de Studii Economice in Limbi Straine a adoptat ideile inovatoare cerute de mediul educational economic romanesc, aplicand programelor sale educationale standardele de invatamant ale Uniunii Europene. Facultatea a implementat un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu standardul international ISO 9001:2000.

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Prof. univ. dr. Adrian D. Tantau - Decan
  Conf. univ. dr. Alexandru AGAPIE - Prodecan
  Prof. univ. dr. Alecxandrina DEACONU - Prodecan
  Conf. univ. dr. Laurentiu Fratila - Prodecan
   

  Adresa: Catedra UNESCO pentru Administrarea Afacerilor Mihail Moxa 5-7, sector 1, Bucuresti, Romania, sala 3303

  E-mail: catedra.fabiz@gmail.com

 

Virginia

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
10 Mai 2013

Totul deosebit!


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine)Vezi toti membrii
 

Cauta universitate