Facultatea de Arhitectura

Apartine de: Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Str. Academiei nr. 18-20, Bucuresti
Telefon 021-315.54.82, 021-307.71.59, 021-307.71.23
Fax 021-312.39.54

Grupul de discutii de la Facultatea de Arhitectura
 
 • Pentru pregatirea profesionala, in facultate sunt prevazute 28-30 ore didactice pe saptamana in sistemul de credite, sub forma de cursuri pentru studentii intregului an sau pe serii, insotite de seminarii pe grupe de studenti, unele avand caracterul de lucrari practice, sau sub forma activitatii de proiectare cu caracter de sinteza sau pe specialitati, aceasta din urma reprezentand cca. 50% din totalul orelor didactice prevazute. Atelierele de proiectare asigura locuri de lucru pentru toti studentii. Materialele si ustensilele necesare studiului individual si redactarii proiectelor - cu exceptia plansetelor - se procura de catre studenti.

  Invatamantul de arhitectura are caracter deschis, in cadrul formatiei de baza studentii putand opta pentru parcursuri didactice orientate catre aspecte particulare ale profesiei de arhitect: tehnologie arhitecturala, arhitectura de interior, restaurare, urbanism. Aceasta orientare preferentiala a studiilor se realizeaza prin intermediul disciplinelor la alegere propuse de curicula.

  Sistemul de evaluare si promovare pe baza de credite transferabile (ECTS) precum si componenta optionala a parcursului educational (cca 18% din totalul orelor didactice) impun ca studentul sa fie un factor activ in cadrul procesului de invatamant. Ca atare se recomanda ca fiecare student sa-si stabileasca UN PLAN DE STUDII PLURI-ANUAL in raport cu obiectivele, inclinatiile si optiunile personale, care sa-i garanteze o gestionare corecta si eficienta a timpului dedicat studiilor universitare.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: conf.dr.arh. Marian MOICEANU
  Prodecani
  lect.dr.arh. Horia Moldovan - probleme profesionale
  conf.dr.arh. Cristian Drughean - probleme administrative si relatia cu studentii

  CONTACT
  Secretariat Decanat:
  Cristina MARINESCU: 0213077104    
  Secretariat studenti:
  Crina COLIBAN: 0213077133
  SIBIU:
  Andy Nemeti: 0269 222215

 

Carmen

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
08 Aprilie 2013

Este o facultate extrem de serioasa.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate