Facultatea de Arte

Apartine de: Universitatea "Hyperion" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Calea Calarasilor, Nr. 169, Sector 3, Bucuresti
Telefon 021-327.44.64
Fax 021-321.62.96

Grupul de discutii de la Facultatea de Arte
 
 • Facultatea de Arte are doua specializari:
  - Artele spectacolului de teatru (ACTORIE)
  - Regie de Film si TV; Imagine Film TV (Fotografie, Cinematografie, Media)


  Facultatea de Arte, specializarea Artele spectacolului de teatru (ACTORIE) are un plan de invatamant adaptat la cerintele interne si internationale, el asigurand un inalt nivel de pregatire teoretica si practica absolventilor nostri. Acest plan poate fi comparat cu planuri similare din tari precum Germania, Franta, SUA, Japonia etc.

  Domenii de calificare
  Asigurarea unei pregatiri teoretice si practico-metodice de specialitate, care sa ofere absolventului cunostintele si deprinderile necesare la toate nivelurile. Specializarea intr-o disciplina teatrala, formarea de specialisti in domeniul teatrului, care sa confere absolventului calitatea de artist profesionist si/sau manager sau jurnalist teatral. Asigurarea unui sistem de cunostinte fundamentale si de specialitate in domeniul teatrului,cu un inalt continut stiintific si de creatie artistica.

      
  Facultatea de Arte Specializarea Regie de Film si TV; Imagine Film TV (Fotografie, Cinematografie, Media)

  Domenii de calificare


  REGIE DE FILM SI TV
  Asigurarea unei pregatiri teoretice si practico-metodice de specialitate, la nivel universitar european, care sa ofere absolventului cunostintele, deprinderile si abilitatile necesare la toate nivelurile.Specializarea intr-o disciplina cinematografica si de media care sa confere absolventului calitatea de artist profesionist. Asigurarea unui sistem de cunostinte in domeniul Cinematografie-Media cu un inalt continut stiintific si de creatie artistica. Formarea de specialisti in domeniul Cinematografie - media cu o pregatire fundamentala in domeniul Fotografie, Cinematografie, Media, specializarea Regie de film si TV Multimedia.

   IMAGINE DE FILM SI TV
  Asigurarea unei pregatiri teoretice si practico-metodice de specialitate, la nivel universitar european, care sa ofere absolventului cunostintele, deprinderile si abilitatile necesare la toate nivelurile. Specializarea intr-o disciplina cinematografica si de media care sa confere absolventului calitatea de artist profesionist. Asigurarea unui sistem de cunostinte in domeniul Cinematografie-Media cu un inalt continut stiintific si de creatie artistica. Formarea de specialisti in domeniul Cinematografie - media cu o pregatire fundamentala in domeniul Fotografie, Cinematografie, Media, specializarea Imagine de film si TV Multimedia

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Profesor emerit MAIA MORGENSTERN

  CONTACT
  UNIVERSITATEA HYPERION
  Calea Calarasilor 169, Sector 3
  Tel: Secretariat General (Centrala): +4 021-327.44.64, 327.44.65, 321.46.67
  Rectorat +4021-323.41.67, 321.64.04
  Fax: +4021-321.62.96, 321.64.25 e-mail: rectorat@hyperion.ro
   

 

Anonim

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
10 Iulie 2013

Au niste profesori geniali care te pregatesc pentru a juca pe marile scene.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate