Facultatea de Automatica si Calculatoare

Apartine de: Universitatea "Politehnica" Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Splaiul Independentei nr. 313, Bucuresti
Telefon 021-402.91.00, 021-410.04.00 (centrala), 021-410.03.91 (Rectorat)
Fax 021-411.53.65 (Rectorat)

Grupul de discutii de la Facultatea de Automatica si Calculatoare
 
 • Facultatea de Automatica si Calculatoare pregateste ingineri specialisti in domeniile Ingineria Sistemelor si Calculatoare si Tehnologia Informatiei, pe baza unor programe de studii moderne, in care aspectele teoretice sunt imbinate cu excelenta practica.

   

  Studentii facultatii beneficiaza de un mediu de invatamant competitiv care stimuleaza creativitatea, initiativa stiintifica si tehnica, dezvoltarea personala si implicarea activa a viitorilor specialisti in construirea societatii cunoasterii.
   

  Facultatea de Automatica si Calculatoare pregateste ingineri in urmatoarele domenii: structura si arhitectura sistemelor de calcul, sisteme bazate pe microprocesoare, limbaje de programare, sisteme de aplicatii software, inteligenta artificiala si sisteme expert (pentru studentii de la specializarea Calculatoare) si ingineria sistemelor de control, sisteme evoluate de conducere, roboti si sisteme automatizate de productie, bioinginerie si sisteme inteligente, automatizari industriale (pentru studentii de la specializarea de Automatica si Informatica Industriala).
   

  Planul actual de invatamant este rezultatul a peste 30 de ani de experienta si evolutie, pe durata careia a suferit mai multe modificari, urmarind indeaproape progresele inregistrate in Automatica si Calculatoare. Datorita cursurilor organizate de Facultatea de Automatica si Calculatoare, diploma acordata este echivalenta cu diplomele celor mai prestigioase universitati din lume.
   

  Activitatea de cercetare din facultatea de Automatica si Calculatoare, precum si cea de proiectare, consulting si expertiza, sunt desfasurate in principal de catre catedrele de specialitate dar si de catre centrele de cercetare din cadrul facultatii, rezultatele din cercetare fiind un criteriu important pentru evaluarea aptitudinilor cadrelor didactice, fiind in consecinta monitorizate cu mare atentie.

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. dr. ing. Adina Magda FLOREA
  Prodecani:

  Conf. dr. ing. Ciprian LUPU
  Prof. dr. ing. Florica MOLDOVEANU
  Prof. dr. ing. Florin RADULESCU
  Prof. dr. ing. Dan POPESCU
  Conf. dr. ing. Emil SLUSANSCHI
  Prof. dr. ing. Dan STEFANOIU

  CONTACT
  Adresa: Splaiul Independentei 313, cod postal 060042, sector 6, Bucuresti, corp ED 103-105,
  E-mail: dpopescu@router.indinf.pub.ro
  Telefon: +4021-402 94 94
  Fax: +4021-318 10 14

   

 

BEST FAG EU

nu recomanda
3.00
mediu
 • 7.80
Trimis la
06 Iulie 2016

4.20 lul

george

nu recomanda
2.60
mediu
 • 7.80
Trimis la
10 Iulie 2014

profesorii sunt foarte spagari.la fiecare sfarsit de an te trece dar cu sume mari de lovas.acesta este adevarul pentru ca nu se doreste sa fie promovati doar cei care stiu carte ci mai degraba sa nu piarda studenti -aviz androneasca-abramburica,hadar,costoiu,pricopie et comp.

Vlad

nu recomanda
5.00
foarte bun
 • 7.80
Trimis la
29 Ianuarie 2014

Este o facultate foarte grea.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Automatica si CalculatoareVezi toti membrii
 

Cauta universitate