Facultatea de Business si Turism

Apartine de: Academia de Studii Economice din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti
Telefon 021-319.19.00, 021-319.19.01/ 360, 021-211.26.50, 021-211.26.55
Fax 021-319.18.99, 021-312.95.49

Grupul de discutii de la Facultatea de Business si Turism
 
 • Facultatea de Comert este angajata intr-un efort sustinut pentru tinuta academica, pentru inalt profesionalism, pentru inalta performanta stiintifica recunoscuta pe plan national si international.


  Prioritatea noastra o constituie consolidarea prestigiului academic si stiintific al facultatii, ridicarea standardului stiintific al cursurilor si seminariilor, al materialelor didactice elaborate, integrarea metodologiilor eficiente si moderne de teoria si practica internationala pentru cresterea rolului facultatii in formarea specialistilor, pentru asigurarea rolului sau de lider national, in domeniul administrarii afacerilor din comert, turism, servicii, merceologie si managementul calitatii.


  Consideram ca sporirea exigentei si flexibilitate adecvata in continutul si forma de predare, de pregatire continua si de evaluare a studentilor, in activitatea de cercetare stiintifica de specialitate si interdisciplinara fundamentala si aplicativa va contribui la pregatirea tinerilor care vor alege acest drum pentru viata profesionala.

   

  Exista un program investitional care sa asigure prin calculatoare, software si alte materiale didactice cadrul adecvat pentru activitatea didactica si de cercetare, un corp didactic bine pregatit profesional si pasionat pentru activitatea educationala.


  Schimburile de experienta nationale si internationale (mai ales pentru studenti si cadrele didactice tinere), pentru perfectionarea continutului stiintific al disciplinelor prezente si viitoare sunt permanent incurajate si sustinute moral si material de programele de mobilitate si cercetare stiintifica.


  Facultatea de Comert a pregatit un plan de invatamant adecvat cerintelor de aderare a invatamantului economic superior la Uniunea Europeana U.E. dar si pentru aasigurarea continuitatii al traditiei nationale. Interdisciplinaritatea trebuie sa aiba in vedere nu numai legatura multipla intre disciplinele predate in ASE, dar si cu cele din marile scoli economice de comert, de merceologie si managementul calitatii, de turism si servicii din Uniunea Europeana si din intreaga lume.

   

  Adresa: Bd. Dacia nr. 41, Sector 1, Bucuresti , Romania
  Telefon: Centrala : 0040 21 319.19.00/ interior 202, 340, 187 ;
  Direct/ fax: 0040 21 319.19.96
  E-mail:
  gabriela_stanciulescu@yahoo.com, gabriela.stanciulescu@com.ase.ro

 

Constantin

recomanda
4.20
foarte bun
 • 6.00
Trimis la
01 Octombrie 2013

Una dintre cele mai vechi specializari economice din Romania, aliniata procesului Bologna.

Ioana

nu recomanda
1.80
slab
 • 6.00
Trimis la
14 August 2013

Este una din cele mai serioase facultati economice din cadrul ASE-ului din Bucuresti. Calificativele au fost date si tinand cont de faptul ca mi se pare mult mai ceea ce reusesti sa faci cu aceste studii dupa absolvire, si consider ca atunci cand viitorul student isi doreste studii economice(desi nu l-as sfatui) este o facultate buna!


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate