Facultatea de Cinematografie si Televiziune

Apartine de: Universitatea "Media" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Str. Jean-Louis Calderon nr. 33, sector 2; Studiourile MediaPro Buftea, Cladirea Ovidiu Gologan, Bucuresti
Telefon 021-310.37.94, 021-310.37.95, 021-225.69.63 (Buftea)
Fax 021-310.37.20, 021-225.69.63 (Buftea)

Grupul de discutii de la Facultatea de Cinematografie si Televiziune
 
 • Facultatea de Cinematografie si TV isi propune sa pregateasca, sa administreze si sa promoveze valori de exceptie, talente si vocatii din acest domeniu. Specificul facultatii se bazeaza pe credibilitatea, experienta, prestigiul si cultura Grupului MEDIA PRO.


  Facultatea isi orienteaza efortul de selectie si formarea vocationala pentru autori in domeniile: film de arta, film comercial, serial de televiziune, promotionare de film, clip publicitar, reportaj - stiri.

  Facultatea isi propune prin cursuri, seminarii, ateliere si laboratoare de creatie, exercitii practice si colaborari cu studiouri de film si televiziune, sa-i familiarizeze pe studenti cu genurile cinematografice si de televiziune, cu decupajul regizoral, profesional responsabil in privinta mijloacelor, cu montajul si postprocesarea, cu elemente tehnologice specifice, cu colaboratorii echipei de filmare, pe platou si in exterior, in toate etapele realizarii unui film de orice gen.

  Printr-o practica intensiva, realizata inclusiv in productia de film a studiourilor profesioniste, asociata cu prelegeri care vor fi sustinute de profesori reputati si de mari cineasti romani si straini care vor fi invitati, pregatirea studentilor va fi astfel asigurata incat imediat dupa absolvire ei sa poata lucra in studiourile profesioniste.

  Profesori cu vocatie formativa si prestigiu profesional vor asigura conturarea personalitatii fiecarui student.

  Facultatea avand dotarile necesare desfasurarii activitatii academice in conditii optime, imbinata cu formarea unei ample culturi generale a viitorului artist creator, pentru cultivarea si construirea unei viziuni proprii asupra regiei si imaginii de film si televiziune ce il va defini ca pe o individualitatea artistica pregnanta.

   

  CONTACT
  Strada Jean Luis Calderon 33, Bucuresti
  Telefon: 021 310 3795
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Cinematografie si TeleviziuneVezi toti membrii
 

Cauta universitate