Facultatea de Comunicare si Relatii Publice

Apartine de: Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Str. Povernei nr. 6, sector 1, Bucuresti
Telefon (40) (021) 318.08.97/ (40) (021) 318.08.98
Fax (40) (021) 312.25.35

Grupul de discutii de la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice
 
 • Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (FCRP) a fost infiintata in 1998 si este acreditata prin H.G. 916/11.08.2005 publicata in Monitorul Oficial nr. 766/ 23.08.2005.

   

  FCRP este printre putinele facultati din tara care ofera specializare de lunga durata in Comunicare si Relatii Publice. Facultatea functioneaza in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

   

  SNSPA are in componenta urmatoarele facultati:

  - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice;
  - Facultatea de Stiinte Politice;
  - Facultatea de Administratie Publica;
  - Facultatea de Management;
  - Departamentul de Relatii Internationale.


  Facultatea de Comunicare si Relatii Publice functioneaza cu urmatoarele forme de invatamant:
  - studii universitare de licenta, invatamant de zi (locuri subventionate de la bugetul de stat si locuri cu taxa), cu durata de 3 ani;
  - studii universitare de licenta, invatamant la distanta (ID), cu durata de 3 ani;
  - studii de masterat, invatamant de zi (locuri subventionate de la bugetul de stat si locuri cu taxa), cu durata de 1,5 ani;– studii de masterat, invatamant la distanta (ID), cu durata de 2 ani;
  - studii de masterat, invatamant online, cu durata de 1,5 ani.

   

  "Facultatea de Comunicare si Relatii Publice este o institutie tinara, dar care a reusit in acesti ultimi ani sa transforme tineretea sa intr-un atu. Mai important decit faptul ca FCRP a devenit o facultate mare este insa acela ca ea s-a afirmat ca un lider in domeniul educatiei dedicate comunicarii. Dorim ca acelasi lucru sa se intimple cu studentii nostri. Noi credem ca succesul poate deveni o traditie si in Romania.


  Facultatea de Comunicare si Relatii Publice si-a gasit locul intr-un mediu dominat de o competitie acerba. A realizat acest lucru prin flexibilitate si deschidere, prin pragmatism si inovatie. Eforturile noastre de a pastra un echilibru creativ intre profesor si student, intre exigentele unui proces educativ fara lacune si cerintele pietei fortei de munca au dat roade. FCRP este cautata si apreciata atit de cei care doresc sa urmeze o facultate, cit si de angajatori.

  In mediul educativ romanaesc FCRP are un privilegiu: interesul dumneavoastra. Vom folosi acest privilegiu pentru ca Facultatea de Comunicare si Relatii Publice sa ramina in continuare o marca de prestigiu".

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf. univ. dr. Nicoleta Corbu
  nicoleta.corbu@comunicare.ro
  Prodecan: Conf. univ. dr. Ion Chiciudean
  ion.chiciudean@comunicare.ro

   

 

Ana

recomanda
4.40
foarte bun
 • 8.69
Trimis la
03 Aprilie 2013

Inveti foarte multe lucruri practice, care te vor ajuta in viitoarea meserie de specialist in PR, dar si lucruri care iti vor largi orizontul cultural. Profesorii sunt bine pregatiti, cursurile sunt prezentate de obicei cu ajutorul videoproiectorului, oferindu-le studentilor posibilitatea sa-si ia notite. Seminariile sunt interactive, studentii avand ocazia sa aplice in modalitati cat mai creative cu putinta ce au invatat deja la cursuri. In anul doi ai ocazia sa faci practica in diferite institutii, iar programul este extrem de lejer tocmai in ideea de a avea timp sa ne concentram pe stagiile de practica.
As recomanda facultatea aceasta oricui este interesat de domeniul comunicarii, publicitatii sau Resurselor Umane.

Anonim

recomanda
4.29
foarte bun
 • 8.69
Trimis la
18 Februarie 2013

Metodele de predare folosite de profesorii facultatii sunt moderne si in concordanta cu realitatea. Studiile de caz din cadrul seminariilor se realizeaza pe situatii reale din mass-media. Profesorii se axeaza mai mult pe practica decat pe teorie, iar in anul doi se ofera oportunitati de efectuare a stagiilor de practica in televiziune.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Comunicare si Relatii PubliceVezi toti membrii
 

Cauta universitate