Facultatea de Constructii si Instalatii

Apartine de: Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi
Oras Iasi
Adresa ( Vezi harta) B-dul Dimitrie Mangeron, Nr. 53A, Iasi
Telefon 0232-21.23.26
Fax 0232-21.16.67

Grupul de discutii de la Facultatea de Constructii si Instalatii
 
 • Facultatea de Constructii si Instalatii din Iasi este o institutie de invatamant superior cu o mare traditie si un inalt nivel academic, situata printre Pendul Foucault cele mai bune facultati de profil din Romania. Obiectivul Facultatii de Constructii si Instalatii din Iasi este de a realiza eficient functia didactica si de cercetare stiintifica in domeniul ingineresc, atat in context national cat si international, contribuind astfel la dezvoltarea intelectuala, profesionala si sociala a individului si la progresul societatii romanesti.

   

  Plecand de la aceasta misiune devine evident ca intreaga activitate este orientata spre performanta pentru a creste competivitatea institutiei, atat la nivel national, cat si pe plan international.

  In acest context, Facultatea de Constructii si Instalatii din Iasi asigura o oferta educationala flexibila in domeniile Inginerie Civila si Ingineria Instalatiilor capabila sa sustina si cadrul de calitate, in ceea ce priveste cercetarea,in mediul local si regional si integrarea internationala, in concordanta cu noile cerinte ale pietei muncii dintr-o societate bazata pe cunoastere si tehnologii informatice.

  Facultatea pregateste ingineri specialisti calificati pentru a presta activitati tehnice de conceptie si executie in domeniul constructiilor sau instalatiilor. Aici se formeaza ingineri constructori si ingineri instalatori, proiectanti, cercetatori, doctori in stiinte si cadre didactice care pot profesa atat pe plan national cat si pe plan international. Competentele obtinute in urma programelor de studii asigura cu succes nivelul de performanta si profesionalism, necesare unui inginer dornic sa realizeze o cariera profesionala de exceptie in domeniul ingineriei civile. Instruirea de specialitate efectuata si in sectii cu predare in limbi de circulatie internationala deschide perspectiva integrarii rapide a absolventilor in societati mixte, in tara si in strainatate.

  CONDUCEREA FACULTATII:
  Decan: prof. univ. dr. ing. Mihai BUDESCU
  Prodecani:
  prof. univ. dr. ing. Dorina-Nicolina ISOPESCU
  conf. dr. ing. Mihaela IBANESCU
  conf. dr. ing. Vasilica CIOCAN
  conf. dr. ing. Gabriel OPRISAN
  sef lucr. dr. ing. Petru MIHAI

  CONTACT
  Str. Prof.dr.doc. Dimitrie Mangeron, nr. 1, mun. Iasi, cod 700050
  Centrala U.T.Iasi: 0232278680, 0232278683, 0232278688
  Secretariat: int. 1446, 1479, 1480
  Secretar sef: int. 1427; 0232-254638
  Prodecani: int. 1508
  Decan: int. 1452
  Fax: 0232233368

   

 

Marius

nu recomanda
1.20
slab
 • 2.40
Trimis la
06 Aprilie 2013

Teoria ca teoria, dar practica ne omoara!
Se pune prea putin accent pe partea practica de care are cu adevarat nevoie oricare inginer! Sunt dotari, dar accesul este destul de restrans in accesarea lor.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Constructii si InstalatiiVezi toti membrii
 

Cauta universitate