Facultatea de Drept

Apartine de: Universitatea "Mihail Kogalniceanu" din Iasi
Oras Iasi
Adresa ( Vezi harta) Str. Balusescu, Nr. 2 (cartier Tatarasi), Iasi
Telefon 0232-45.71.65
Fax 0232-27.98.21

Grupul de discutii de la Facultatea de Drept
 
 • Facultatea de Drept a Universitatii “M. Kogalniceanu” creata in 1990 a devenit un reper in invatamantul universitar iesean si national „construindu-si” identitatea si renumele prin munca si daruire.

  Greutatile inerente oricarui inceput - constand in constituirea unui corp profesoral propriu, in achizitionarea unui sediu, in obtinerea acreditarii institutionale- au fost, rand pe rand depasite, astfel ca din anul 2005 vorbim despre o facultate acreditata, cu o oferta educationala generoasa si decisa sa continue drumul spre excelenta.

  Facultatea noastra urmareste sa educe studentii in spiritul aprecierii marilor realizari ale umanitatii si sa creeze un sens al solidaritatii umane care sa fie pus, in viitor, in serviciul Justitiei.

  Facultatea pregateste specialisti in domeniul juridic. Absolventii pot ocupa diferite posturi: judecatori, procurori, auxiliari in magistratura (asistenti judiciari, exectori judecatoresri, conducatori ai serviciilor de Carte funciara, grefieri, secretari la instantele judecatoresti sau la parchetele de pe langa acestea), avocati sau secretari in societati civile de avocatura sau in cabinete individuale, notari publici sau secretari ai acestora, consilieri juridici la societati comerciale, regii autonome, companii nationale sau internationale, functionari in administratia publica locala sau centrala, manageri sau consilieri ai propriilor firme, experti pe langa institutii guveramentale sau non-guvernamentale, lucratori in politie sau servicii secrete, cercetatori stiintifici, cadre didactice universitare.

  Durata ciclului studiilor de licenta este de 4 ani
  Studiile se finalizeaza cu diploma de licenta. Examenul de licenta este organizat de catre Universitatea „Mihail Kogalniceanu” inca de la acreditarea acesteia, din anul 2005. In toti acesti ani absolventii nostri au primit diplome recunoscute in tara, de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si in strainatate, iar Universitatea s-a bucurat de o incredere absoluta in ceea ce priveste calitatea activitatii desfasurate, dar si in privinta respectarii reglementarilor legale din domeniul invatamantului.

   

  CONTACT
  Str. Balusescu, nr 2, Iasi, cod 700309
  Telefon +40 232 212416; +40 332 425579
   

 

Dan

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
17 Iunie 2015

Am studiat la aceasta facultate. Realmente se face scoala aici.

Conn

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
03 Iulie 2013

Cadre universitare foarte bine pregatite.
Aspect general energic, motivational.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate