Facultatea de Drept si Stiinte Administrative

Apartine de: Universitatea "Valahia" din Targoviste
Oras Targoviste
Adresa B-dul Regele Carol I nr. 2, Targoviste, Dambovita
Telefon 0245-20.61.01
Fax 0245-21.76.92

Grupul de discutii de la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative
 
 • Facultatea de Drept si Stiinte Administative face parte din structura Universitatii „Valahia” din Targoviste incepand cu anul universitar 1996-1997.

  Facultatea de Drept si Stiinte Administrative isi asuma misiunea de a oferi un act educational de inalta tinuta academica, in spiritul exigentelor europene. Prin componentele sale, facultatea isi propune sa ofere conditiile necesare formarii specialistilor cu pregatire superioara: juristi, functionari publici si jurnalisti apti sa faca fata cerintelor actuale ale pietei muncii, in domenii de mare actualitate.

  Procesul educational din cadrul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative este sustinut de catre un corp profesoral cu o bogata experienta didactica si de cercetare, oameni cu un profil etic si moral deosebit, recunoscuti pe plan national si international.

  Facultatea dispune de o baza materiala proprie, formata din sali de cursuri (5 amfiteatre, o sala experimentala de judecata, 7 sali de seminarii), laboratoare moderne (un Laborator Multimedia dotat cu videoproiector, calculatoare conectate la internet, imprimante, un Laborator de Criminalistica, etc.), o biblioteca de specialitate („Yolanda Eminescu”), amenajata la standarde europene, cu un bogat fond de carte si reviste de specialitate.

  De asemenea, in cadrul facultatii functioneaza un circuit TV inchis prin intermediul caruia se pot desfasura video-conferinte si se pot sustine cursuri si seminarii.

  S-au facut modernizari in toate spatiile de cazare, s-a procedat la dotarea oficiilor (microcantine) cu echipament pentru pregatirea hranei, a unor sali de lectura, care sa asigure conditii de viata si studiu studentilor interni. In caminele universitatii sunt cazati circa 3000 de studenti, iar resursele proprii ne permit sa asiguram o protectie sociala moderna studentilor nostri.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan - Conf. univ. dr. Livia MOCANU
  Prodecan - Prof. univ. dr. Petre MARES
  Prodecan - Conf. univ. dr. Dan TOP
  Prodecan - Lect. univ. dr. Ilioara GENOIU
  Prodecan - Lect. univ. dr. Manuela Luminita NITA

  CONTACT
  Strada Gaesti, nr. 8-10, cod postal 130087,
  Targoviste
  Telefon: +40 0245/606048;
  Fax: +40 0245/606049
  e-mail: fsj@valahia.ro

   

 

Jean

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
05 Aprilie 2013

Cea mai buna

BrojbeanuCatalin

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
03 Aprilie 2013

Eu am absolvit la aceasta Facultate,este cea mai buna Facultate ,de aceea o recomand cu incredere,si nu o sa regretati,cu un corp profesoral foarte bine pregatit,va urez bafta.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate