Facultatea de Drept si Stiinte Administrative

Apartine de: Universitatea Ecologica din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Str. Franceza, Nr. 22, Sector 3 (sediul principal), B-dul Vasile Milea, Nr. 1G (sediul nou), Bucuresti
Telefon 021-314.53.57
Fax 021-315.77.30, 021-410.73.58

Grupul de discutii de la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative
 
 • Prima facultate acreditata a Universitatii Ecologice asigura studentilor sai o pregatire solida in domeniul dreptului. Dupa absolvirea studiilor si obtinerea licentei pot profesa ca judecatori, procurori, avocati, notari, consilieri juridici, executori judecatoresti, functionari publici, dar pot ocupa si functii in diplomatie, cercetare, in activitatea politica, didactica si in alte domenii in care aportul juristului este necesar. In acelasi timp, in concordanta cu profilul general al universitatii si cerinta moderna a specializarii, viitorilor absolventi li se ofera posibilitatea unei formari complementare in domeniul dreptului mediului.

  Planul de invatamant, conceput pentru atingerea acestor obiective, cuprinde discipline juridice clasice: drept constitutional, drept administrativ, drept civil, drept penal, dreptul muncii, drept comercial, drept international public s.a., carora li s-au adaugat discipline noi ca: dreptul concurentei comerciale, drept bancar si valutar, dreptul asigurarilor, drept comunitar, protectia drepturilor omului etc.

  Dimensiunea ecologica este asigurata prin cursuri de: ecologie si ecologism, dreptul mediului, dreptul agrar, dreptul urbanismului, dreptul international si comunitar al mediului.

  Prin studiul disciplinelor optionale si facultative (limba latina, filosofie, istoria culturii universale s.a.) formatia juridica se intregeste cu un larg orizont de cultura generala, deosebit de necesar profesionistului in domeniul dreptului.

  Planul de invatamant cuprinde pachete de discipline optionale, in semestrele 4-7, care ofera viitorului absolvent posibilitatea de aprofundare a anui anumit domeniu de activitate si anume: administratie publica, dreptul afacerilor, dreptul informatiilor si al securitatii private.

  Corpul didactic este format din prestigiosi specialisti in domeniul juridic, cu o vasta experienta teoretica si practica, respectiv cadre didactice universitare, cercetatori stiintifici, reputati magistrati. Toate disciplinele sunt acoperite de cursuri tiparite si / sau lectii-suport, studentii beneficiind si de biblioteca de specialitate.

  Sarcinile studentilor inmatriculati la formele de invatamant cu frecventa redusa sau invatamant la distanta sunt identice cu cele ale studentilor inmatriculati la forma de invatamant de zi. Diferenta de ore este compensata prin studiu individual.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: prof.univ.dr. Petre BUNECI

  CONTACT
  Bd.Vasile Milea nr.1G, Sector 6, Bucuresti
  Tel: 021-316 79 31
  021-316 79 32
  int.228
  Telefoane: 021-316.63.80
  Fax: 021-316.63.80
  Email: drept@ueb.ro
   

 

valerica

nu recomanda
1.20
slab
 • 3.27
Trimis la
10 Mai 2015

eu sunt student la facultatea de drept si stiinte administrative si nici pana astazi nu mi sa trecut notele in catalog pe semestrul 2.

sorin

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 3.27
Trimis la
10 Mai 2015

nici pana astazi nu mi-au trecut notele in catalog pe semestul 2

valerica

nu recomanda
1.40
slab
 • 3.27
Trimis la
10 Mai 2015

daca depui contestatie ,te amana secretara pana renunti.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Drept si Stiinte AdministrativeVezi toti membrii
 

Cauta universitate