Facultatea de Electronica si Telecomunicatii

Apartine de: Universitatea "Politehnica" din Timisoara
Oras Timisoara
Adresa ( Vezi harta) P-ta Victoriei nr. 2, Timisoara, Timis
Telefon 0256-40.30.00, 0256-40.30.11, 0256-40.30.34
Fax 0256-40.30.11

Grupul de discutii de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii
 
 • ETc, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Timisoara, formeaza specialisti in inginerie si cercetare in electronica si telecomunicatii. Exista doua directii principale de studiu: Electronica aplicata si Telecomunicatii si tehnologii audio-video si multimedia. O atentie deosebita este acordata informaticii aplicate. Facultatea asigura programe postuniversitare pentru specialisti care lucreaza in cercetare, industrie si invatamant.

  Un context geografic favorabil
  Timisoara este un centru universitar puternic, cu o oferta larga pentru viata studenteasca, sociala si culturala, fiind polul electronicii in Romania, cu o considerabila piata a fortei de munca. Campusul universitar impreuna cu cladirea facultatii sunt situate in centrul orasului. Studentii pot beneficia de burse de performanta, de merit, de studiu si sociale, iar cazarea este asigurata in camine moderne. Toate camerele dispun de frigider si conexiune Internet.

  Oportunitati intr-un domeniu de viitor
  Studentii pot efectua stagii de practica si lucrari de diploma si dizertatie la firmele de profil din judet, care pot deveni ulterior locuri de munca permanente: Alcatel-Lucent, Continental Automotive, Kathrein, Romtelecom, AEM, Flextronics, Vodafone, Orange etc. Anul 2008 a insemnat un numar record (42) de teme de diploma propuse de catre firmele de profil, in regim de angajat. Prin electronica si telecomunicatii esti la zi, esti integrat in Europa.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof.dr.ing.Ivan Bogdanov
  Prodecani:
  Prof.dr.ing.Florin Alexa
  Prof.dr.ing.Dan Lascu
  Prof.dr.ing.Alexandru Isar

  CONTACT
  Bd. Vasile Parvan, nr. 2, 300223, Timisoara, Romania
  Tel: (+40)-0256-403291
  Fax: (+40)-0256-403295
  E-mail: secretariat@etc.upt.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Electronica si TelecomunicatiiVezi toti membrii
 

Cauta universitate