Facultatea de Geodezie

Apartine de: Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Bd. Lacul Tei 124 Sect. 2 RO 020396 Bucuresti 38 ROMANIA
Telefon 040-21-2421208
Fax 040-21-2420781

Grupul de discutii de la Facultatea de Geodezie
 
 • Facultatea de Geodezie cu cei peste 700 de studenti este singura facultate de profil din tara, care ofera un loc de studiu atractiv pentru cei care doresc sa se specializeze in tehnici si metode pentru ''masurarea si reprezentarea suprafetei Pamantului'' [Helmert 1880] , precum si pentru cei care doresc sa se integreze in ''realizarea sistemului unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica a tuturor imobilelor de pe intreg teritoriul tarii, indiferent de destinatia lor si de proprietar [Legea 7/1996]''.

  Geodezia, una din cele mai vechi stiinte ale civilizatiei umane si Cadastru, denumit pana nu demult ''notar al pamantului [Rinner 1985]'' se consolideaza la inceputul mileniului III, in cadrul ansamblului geostiintelor, prin metode si tehnologii proprii pentru culegerea informatiilor din spatiu, din aer si de pe Pamant, constituind astazi pentru specialistul de profil un camp de cercetare deosebit de atractiv si de viitor, el confruntandu-se cu cele mai noi realizari ale stiintei si tehnicii, avand sarcini bine conturate in realizarea sistemelor geoinformatitionale, indispensabile lumii contemporane moderne.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. univ. dr. ing. Dumitru ONOSE
  Prodecani:
  Conf. univ. dr. ing. Gheorghe BADEA
  Sef lucrari univ. dr. ing. Doina VASILCA

   

  CONTACT
  Facultatea de Geodezie functioneaza in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si are sediul in: Bucuresti, B-dul Lacul Tei, nr. 122-124, sector 2, RO-020396.
  TEL: ++40-21-2421208
  FAX: ++40-21-2420781

   

 

Bogdan

recomanda
4.00
bun
 • 6.08
Trimis la
31 Iulie 2014

Eu am absolvit aceasta facultate in 1996 , nu am lucrat in domeniu desi as fi avut ocazia. Cei din generatia mea , ma refer la cei care au ramas in domeniu au gasit de lucru fara probleme. Cel putin , asa am auzit eu !
Lucrul bun cu aceasta facultate este ca se face foarta multa matematica si acolo am inceput sa indragesc informatica. Am absolvit si o facultate de informatica si acum lucrez in informatica. Recomand aceasta facultate, nivelul este foarte ridicat cat despre profesorii care i-am avut eu constat ca unii dintre dansii inca mai activeaza in invatamant, ceea ce este bine pentru ca sunt profesori foarte buni. Referitor la calificativ , eu am bifat 4 stele la fiecare , dar sunt aproape 20 de ani de cand am terminat eu - nu pot sa spun acum ce dotari are facultatea sau daca este recunoscuta in strainatate. Eu am bifat pentru ca altfel nu pot sa dau submit la Motivare si vreau sa spun ca eu ma simt bine ca am studiat acolo !

Cristina

nu recomanda
1.40
slab
 • 6.08
Trimis la
09 Octombrie 2013

Si eu m-am lovit de minunata Asistenta Tamaioaga Daniela. Nu isi merita numele de cadru didactic. Prea aroganta. Se bazeaza doar pe faptul sotul ei este cine este. De ce INCA esti asistenta???

Ion

nu recomanda
2.80
mediu
 • 6.08
Trimis la
23 Septembrie 2013

Nu recomand aceasta facultate. Profesori si asistenti nu f bine pregatiti dar care cer imposibilul....sau altele.Ca exemplu Tamaioaga Daniela care e sustinuta de sot fara sa fie pregatita profesional. Rusine!!!


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate