Facultatea de Informatica Manageriala

Apartine de: Universitatea Romano-Americana din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) B-dul Expozitiei, Nr.1 B, Sector 1, Bucuresti
Telefon 021-202.95.18

Grupul de discutii de la Facultatea de Informatica Manageriala
 
 • Unicat in invatamantul superior romanesc, facultatea pregateste specialisti cu inalta calificare in informatica economica si in realizarea de sisteme informatice complexe.

  Inca din 1991, de la data infiintarii facultatii, planurile de invatamant, programele analitice si intregul sistem educational si de cercetare stiintifica au fost in permanenta actualizate in functie de cerintele societatii informationale si ale fortei de munca din Romania si din tarile avansate.

  Care sunt atuurile Facultatii de Informatica Manageriala prin comparatie cu celelalte facultati economice?
  - un plasament cert pe piata fortei de munca; exista o cerere vizibila de specialitati din domeniul IT, cerere care va continua si in urmatorii ani;
  - recunoasterea pe piata internationala: prin aptitudinile si cunostintele dobandite, absolventii facultatii pot viza oferta de locuri de munca in domeniul IT la agenti economici din tara, pot viza oferta de locuri de munca din tarile occidentale, precum si in companii straine cu sediul in tara noastra;
  - o buna legatura cu activitatea practica si cu cerintele actuale si de perspectiva ale unui specialist IT in domeniul aplicatiilor economice; aceasta se realizeaza printr-o legatura permanenta cu mediul de afaceri si social, cu companii de top din domeniul IT&C.


  Studentii au posibilitatea de a se afirma in cadrul cercurilor stiintifice si a sesiunilor de comunicari. Aceste activitati au ca scop formarea unei gandiri profesionale, a unor abilitati practice de utilizare a instrumentarului informatic, a unui limbaj tehnic si, in special, dezvoltarea capacitatii de prezentare si sustinere a unei lucrari intr-un cadru organizat.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Cornelia Botezatu, prof.univ.dr.
  Prodecan: George Carutasu, conf.univ.dr.

  CONTACT
  telefon: +4-021-202.95.13; +4-0372.120.140
  Bd.Expozitiei 1B, Bucuresti, Sector 1, Etaj 5
   

 

moise

nu recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
11 Iunie 2013

este o universitate foarte buna din toate punctele de vedere


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Informatica ManagerialaVezi toti membrii
 

Cauta universitate