Facultatea de Ingineria Petrolului si Gazelor

Apartine de: Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti
Oras Ploiesti
Adresa ( Vezi harta) B-dul Bucuresti nr. 39, Ploiesti, Prahova
Telefon 0244-57.31.71
Fax 0244-57.58.47

Grupul de discutii de la Facultatea de Ingineria Petrolului si Gazelor
 
 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Ingineria Petrolului si Gazelor este singura facultate din Romania care pregateste specialisti in domeniul exploatarii zacamintelor de petrol si gaze si printre putinele din Europa si chiar din lume.
           
  Studentii si masteranzii facultatii de Ingineria Petrolului si Gazelor beneficiaza de serviciile unui corp profesoral de elita, de laboratoare de cercetare si didactice moderne, softuri de ultima ora etc.

  Studentii si masteranzii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura, pot beneficia de burse, atat de la bugetul de stat, cat si din partea unor companii petroliere, cu care facultatea are relatii de colaborare.

  Spectrul competentelor obtinute de studentii si masteranzii facultatii este extrem de larg. Aceasta le permite absolventilor sa gaseasca usor locuri de munca, atat in tara, cat si in strainatate.
           
  Astfel, dupa absolvire se pot angaja ca ingineri de foraj, ingineri de fluide, ingineri de productie, supervizori de foraj-extractie, ingineri de zacamant, ingineri in transport, distributie si depozitarea fluidelor (titei, gaze, apa), cercetatori, proiectanti, cadre didactice in invatamantul preuniversitar si/sau universitar etc.

  Pentru absolventii unui program de masterat exista sansa continuarii pregatirii stiintifice in cadrul unui program de doctorat  in domeniul Mine, Petrol si Gaze, tot in cadrul facultatii.
          
  Diplomele de licenta si cele de master sunt recunoscute pretutindeni in lume, oferind sansa angajarii absolventilor la prestigioase companii petroliere multinationale.

   

  Contact FACULTATEA TEHNOLOGIA PETROLULUI SI PETROCHIMIE:
  Adresa :
  Bdul Bcuresti, nr.39, Ploiesti, Romania 100680,
  Telefon: +40-244-576 211, Fax +40-244-575 847 
  e-mail: tpp@.upg-ploiesti.ro
   
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Ingineria Petrolului si GazelorVezi toti membrii
 

Cauta universitate