Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice

Apartine de: Universitatea "Politehnica" Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Splaiul Independentei nr. 313, Bucuresti
Telefon 021-402.91.00, 021-410.04.00 (centrala), 021-410.03.91 (Rectorat)
Fax 021-411.53.65 (Rectorat)

Grupul de discutii de la Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice
 
 • Facultatea IMST se plaseaza intre cele mai mari ca numar de studenti, dispunand de camine in Complexul studentesc Regie, care ofera conditii de studiu si odihna pentru toti studentii din provincie care solicita cazare si masa. Potrivit situatiei scolare sau familiale, studentii primesc burse de merit, de studiu sau sociale, care le asigura posibilitatea unui trai decent. Celor mai merituosi studenti li se ofera posibilitatea obtinerii unor burse in strainatate.


  Absolventii facultatii Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice acopera un segment extins al economiei, de la industrie alimentara la cea nucleara si electronica, de la profil ingineresc la cel managerial, comercial, economic sau financiar.

   

  Practic, nu exista domeniu de activitate productiva in care absolventi ai acestei facultati sa nu fie prezenti. Inginerii formati aici de-a lungul timpului sunt solicitati pentru angajare in posturi cheie, un numar important dintre acestia desfasurandu-si activitatea in strainatate: SUA, Canada, Franta, Germania, Belgia, Austria etc. Se confirma nivelul ridicat de pregatire, la standardele impuse de cele mai avansate tari. Acest fapt se remarca tot mai mult in ultimii ani, datorita orientarii ferme a facultatii spre cerintele cele mai moderne din invatamantul superior mondial.


  Procesul de invatamant este sustinut prin materiale si echipamente didactice moderne, multe dintre dotari fiind realizate prin proiecte internationale din programele TEMPUS, ERASMUS, BANCA MONDIALA etc., prin finantare de la buget, prin contracte cu ministere si unitati industriale. Pe de alta parte, unele dintre dotari sunt obtinute prin colaborari cu firme de prestigiu: Siemens (Germania), MAZAK (Japonia), Autodesk (SUA), AT&T ISTEL (SUA), Digital (SUA), National lnstruments (SUA) etc.


  Facultatea are acorduri de cooperare pe plan didactic si stiintific cu universitati de prestigiu: Ecole Centrale din Paris si Lyon; INSA Lyon (Franta), South Bank University din Londra (Marea Britanie), Universitatile Tehnice din Darmstadt (Germania), Torino (Italia), Porto (Portugalia), Louvain (Belgia) etc.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. dr. ing. Cristian DOICIN
  Prodecani:

  Prof. dr. ing. Gheorghe SINDILA
  Conf. dr. ing. Costel Emil COTET
  Prof. dr. ing. Gabriel JIGA
  Prof. dr. ing. Miron ZAPCIU
  Prof. dr. ing. Gabriel Marius DUMITRU
   

  CONTACT

  Splaiul Independentei 313, cod postal 060042, sector 6, Bucuresti, corp CD 003, E-mail: minciu@imst.msp.pub.ro
  Telefon: +4021-402 93 02

 

silvestru

recomanda
4.80
foarte bun
 • 8.70
Trimis la
27 Ianuarie 2014

invat ceva bun la aceasta facultate ,mai legat de ce voi face in viitor

florica

recomanda
5.00
foarte bun
 • 8.70
Trimis la
27 Ianuarie 2014

facultate de viitor legata de practica cu profesori de inalt profesionalism

NICOLAE

recomanda
3.20
bun
 • 8.70
Trimis la
13 Aprilie 2013

Asa apreciez eu facilitatile facultatii


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor TehnologiceVezi toti membrii
 

Cauta universitate