Facultatea de Istorie, Filozofie si Teologie

Apartine de: Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati
Oras Galati
Adresa ( Vezi harta) Str. Domneasca, Nr. 47, Galati
Telefon 0236-46.03.28, 0236-41.41.12
Fax 0236-46.13.53

Grupul de discutii de la Facultatea de Istorie, Filozofie si Teologie
 
 • Misiunea Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie se circumscrie celei a Universitatii Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, care „isi asuma misiunea de a pregati specialisti in diverse domenii economico-sociale, participand activ la sustinerea si transmiterea stiintei si culturii, contribuind la imbogatirea patrimoniului local si national de cunoastere prin cercetare stiintifica.

  Universitatea isi asuma rolul de centru cultural si civic de formare si difuzare a valorilor culturale, stiintifice si sociale atat in zona in care activeaza, cat si in intreaga tara. Fiind cea mai mare si cea mai importanta institutie de invatamant superior din sud-estul Romaniei (aproximativ 18.000 studenti, 15 facultati), Universitatea «Dunarea de Jos» din Galati se constituie un varf de lance al progreselor tehnice, stiintifice, culturale sociale cu aplicabilitate imediata sau pe termen mediu si lung, menit sa contribuie in primul rand la progresul municipiului Galati.

  In acest sens, Universitatea colaboreaza strans cu mediul socio-economic, oferindu-i specialistii de care are nevoie, consultanta, solutii tehnice la problemele curente”.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf. univ. dr. Ivan Ivlampie
  Prodecan: Conf. univ. dr. Constantin Ardeleanu

  CONTACT
  Galati, Str. Domneasca, nr. 111
  Cod postal: 800201
  Tel: 0336 130 194
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Istorie, Filozofie si TeologieVezi toti membrii
 

Cauta universitate