Facultatea de Management Agroturistic

Apartine de: Universitatea "Bioterra" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 97, sector 1, Bucuresti
Telefon 021-490.61.27
Fax 021-490.61.27

Grupul de discutii de la Facultatea de Management Agroturistic
 
 • Misiunea didactica si de cercetare stiintifica:

  Prin activitatile didactice si de cercetare stiintifica desfasurate în cadrul specializarii, misiunea Facultatii de Management Agroturistic se refera la:
   - Formarea de specialisti de inalta calificare capabili sa utilizeze in mod eficient resursele naturale si umane in scopul implementarii si dezvoltarii metode moderne de management in alimentatie publica si agroturism, adaptate la cerintele economiei de piata.
  - Pregatirea specialistilor pentru insertia profesionala in activitate de conducere a întreprinderilor de turism, hoteluri, alimentatie publica ca manager in activitate de turism, sef complex hotelier si alimentatie publica, conducatori de societati comerciale, patroni (girant) in activitate hoteliera si restaurante, directori agentii de turism.
  - Asigurarea specialistilor ce vor lucra in intreprinderi mici si mijlocii din agricultura, horticultura, zootehnie, ca patroni sau fermieri, conducatori de pensiuni turistice rurale, Agroturistice si montane.
  - Asigurarea pregatirii pentru a deveni conducatori eficienti in elaborare si implementare-proiectelor nationale si ale U.E. de tip SAPARD, PHARE etc., in domeniul agriculturii, agroturismului si protectiei mediului.
   - Asigurarea specialistilor pentru agentiile nationale ce desfasoara activitati de: protectia mediului, protectia consumatorului etc.
   - Formarea si selectarea studentilor in vederea indrumarii spre activitatea de cercetare stiintifica, prin aprofundarea ulterioara a studiilor, în scopul promovarii de specialisti in acest domeniu.
   - Activitatea de cercetare stiintifica aplicativa si de cercetare prin programe de finantare guvernamentale europene, proprii si cu terti.
   - Asigurarea cu carte de specialitate elaborata de cadrele didactice in domeniile lor de competenta.


  Principiile de organizare si functionare precum si obiectivele au fost stabilite în acord cu prevederile legale, Facultatea de Management Agroturistic, aderand la Carta Universitara a Universitatii Bioterra Bucuresti.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Sef lucrari dr. Pirvulescu Mihaela
  Prodecani:
  Lector univ. dr. Mihaela Tutu
  Asist. univ. drd. Banica Loredana

  CONTACT
  Str. Garlei nr. 81, sector 1, BUCURESTI
  TEL: 021.269.34.45.
  Mobil: 0788.347.125.
  Email: mat@bioterra.com
   

 

mihai-virgil

recomanda
4.20
foarte bun
 • 9.20
Trimis la
25 Noiembrie 2013

Multumesc cadrelor didactice din aceasta universitate.PROFESIONISTI DE NOTA 15,INTEGRI SI DEVOTATI.

Datorita cunostintelor acumulate am avut acces la joburi foarte bune.

In acest moment sunt adminstrativ manager al Sanador.

Ca minusuri:

Jeg si miros in toalete,hartia si sapunul lipsesc cu desavarsire.Curatenia in general lasa de dorit.

Cantina este jalnica din toate punctele de vedere. Adica personal cu unghii netaiate si murdare,grasime pe mese, mizerie pe jos ,iar daca stai in sala de mese mai mult de 5 min vei mirosi la fel ca tocana toata ziua.

Petrescu

recomanda
5.00
foarte bun
 • 9.20
Trimis la
07 Iunie 2013

Foarte buna, cu profesori excelent de pregatiti


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate