Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice

Apartine de: Universitatea "Constantin Brancoveanu" din Braila
Oras Braila
Adresa ( Vezi harta) Str. Rubinelor, nr. 16-18
Telefon (+40) 239/61.33.08
Fax (+40) 239/61.25.39

Grupul de discutii de la Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice
 
 • Facultatea Management Marketing in Afaceri Economice din Braila a fost infiintata in anul 1991, in urma unei complexe analize economice si sociologice la nivelul judetului Braila, a Municipiului Braila. Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Braila este acreditata prin Legea 242/23 aprilie 2002.
   
  Acreditarea Facultatii se regaseste si in Hotararea Guvernului nr. 944/29 august 2002 ce modifica H.G. nr. 410/2002 privind structurile si specializarile universitare acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu din institutiile de invatamant superior.
   
  Consecventa principiilor Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti, aceasta facultate si-a propus ca obiective strategice: crearea unei autentice scoli superioare care sa formeze specialisti cu o inalta competenta, capabili sa actioneze in conditiile economiei moderne de piata in domeniul administratiei publice printr-o specializare de sine-statatoare, in conditiile in care a functionat o directie de studiu in cadrul specializarii de Management Marketing in Afacerile Economice care pregatea economisti ce aprofundau, in ultimii 2 ani, cunostintele in domeniul administratiei si institutiilor publice.

   

  Facultatea Management Marketing in Afaceri Economice din Braila este o institutie de invatamant superior cu misiune de invatamant si cercetare stiintifica.
   
  Componenta didactica urmareste insusirea temeinica a cunostintelor teoretice si a deprinderilor practice presupusa de exercitarea profesiei de economist cu studii superioare.

  In acest scop, disciplinele prevazute in planul de invatamant asigura pregatirea de ansamblu, sistematica si sistemica a studentilor, asociata cu o larga deschidere si cultura economica.

  Componenta de cercetare are in vedere investigarea mecanismelor economice, in plan national si universal, a interdependentei cu alti factori economico-sociali, a directiilor de perfectionare ca premise ale ridicarii performantelor, ale proiectarii unor solutii viabile de modernizare a domeniului in sine, cu impact favorabil asupra societatii.

   Antrenarea studentilor in cadrul cercurilor stiintifice studentesti si participarea acestora la sesiuni de comunicari si simpozioane sunt un prilej de completare si sistematizare a cunostintelor asimilate, dar si de participare la activitatea de cercetare pe baza unor contracte de colaborare cu institutii publice unde studentii pot efectua ore de practica.
   
  Avand o misiune specifica, Facultatea Management Marketing in Afaceri Economice are obiective clare, realizabile, dintre care mentionam:
  - formarea de specialisti cu o pregatire complexa, care sa le permita abordarea unui management dinamic, cu decizii dintre cele mai optime in vederea dezvoltarii economico-sociale a unitatilor economice;
  - pregatirea unor specialisti capabili sa valorifice intregul potential economico-social si cultural al fiecarei unitati economice in vederea crearii conditiilor optime pentru o dezvoltare armonioasa a tuturor regiunilor tarii, intr-un viitor previzibil de dezvoltare durabila;
  - promovarea spiritului civic, de deschidere catre tot ceea ce este valoros pe plan local, in perspectiva deschiderii viitoare a tuturor regiunilor Romaniei spre Uniunea Europeana;
  - dezvoltarea cercetarii stiintifice atat la nivelul facultatii cat si in colaborare cu institutii similare din tara si din strainatate;
  - contributii la dezvoltarea si repartizarea echilibrata, rationala a invatamantului, stiintei si culturii pe teritoriul Romaniei.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan - CONF. UNIV. DR. CAMELIA VECHIU

  CONTACT
  Adresa: Braila, Str. Rubinelor nr. 16 - 18

  Tel.: +40 239.61.25.39, 61.33.08;
  Fax: +40 239.61.25.39.
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Management Marketing in Afaceri EconomiceVezi toti membrii
 

Cauta universitate