Facultatea de Management Turistic si Comercial din Sibiu

Apartine de: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Unirii, Nr. 176, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021-330.84.90, 021-330.79.00, 021-330.79.11, 021-330.79.14
Fax 021-330.87.74

Grupul de discutii de la Facultatea de Management Turistic si Comercial din Sibiu
 
 • Facultatea de Geografia Turismului din Sibiu, componenta a Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, a fost inclusa in cea de a treia categorie a universitatilor din tara, la pozitia doisprezece.

  Facultatea de Geografia Turismului din Sibiu este o facultate privata, din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” Bucuresti conduse de Presedinte U.C.D.C Prof. univ. dr. Momcilo Luburici si Rector U.C.D.C Prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu.

  Facultatea a fost acreditata prin Legea nr. 238 din anul 2002 si face parte dintr-o retea de unitati de invatamant universitar de prestigiu. Facultatea de Geografia Turismului de la Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” din Sibiu, ofera o alternativa la invatamantul de stat, fiind acreditata pentru aceasta specializare prin Legea nr.238/2002, asigurandu-si totodata un loc cert in sistemul de invatamant superior.

  Mai mult, atat Facultatea de Geografia Turismului cat si Facultatea de Management Turistic si Comercial Sibiu, prorector prof. univ. dr. Ion Velcea, isi propun formarea de specialisti in domeniul stiintelor geografice si a turismului, punand la dispozitia studentilor o serie de conditii menite sa ofere un cadru de invatamant cat mai performant: materiale de informare, elaborarea si actualizarea de tratate, cursuri, manuale si caiete de lucrari, laboratoare dotate, calculatoare, mijloace audio-vizuale, dotarea bibliotecii cu lucrari de specialitate.

  Totodata, relatiile de colaborare pe care universitatea le-a stabilit de-a lungul timpului cu alte institutii de invatamant superior din strainatate ii ajuta pe studenti sa-si dezvolte cunostintele prin activitati care s-au concretizat in mai multe acorduri de colaborare, conferinte si prelegeri ale specialistilor sositi din mai multe tari europene si din SUA. Totodata, institutia le promite studentilor recunoasterea diplomelor in strainatate.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. Univ. Dr. Ion Velcea

  CONTACT
  Strada Academician Simion Mehedinti, nr. 5-7, cod. 550245, Sibiu, judetul Sibiu
  Telefon: +40-269-222899;
  Fax: +40-269-222899;
  E-mail: geoturismuniv@yahoo.com;
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate