Facultatea de Management Turistic si Comercial

Apartine de: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Unirii, Nr. 176, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021-330.84.90, 021-330.79.00, 021-330.79.11, 021-330.79.14
Fax 021-330.87.74

Grupul de discutii de la Facultatea de Management Turistic si Comercial
 
 • Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" a obtinut din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior calificativul "Grad de incredere ridicat",cel mai inalt calificativ ce poate fi acordat unei universitati din Romania. Aceasta certificare a fost acordata la data de 22 iulie 2010, in urma procesului de evaluare institutionala si reprezinta aprecierea calitatii academice de invatamant si cercetare, a activitatii manageriale, a procedurilor interne de asigurare a calitatii, a indeplinirii tuturor criteriilor necesare pentru un proces de invatamant performant.

  Deci, diploma dumneavoastra are o valoare in plus, provenind dintr-o universitate evaluata si incadrata la calificativul maxim de catre o Agentie inscrisa in Registrul European.

  Veti fi absolventul primului sistem national educational de invatamant superior evaluat institutional cu "Grad de incredere ridicat".

   

  Infiintata in 1990, prestigiul facultatii a crescut an de an datorita valorii deosebite a corpului profesoral, a eforturilor studentilor si a calitatii procesului de invatamant, astfel ca astazi, dupa 16 ani, peste 1800 de studenti frecventeaza cursurile acestei facultati.


  Procesul de invatamant este asigurat de cadre didactice universitare de prestigiu.


  Se pune un accent deosebit pe efectuarea unor stagii de pregatire in productie, la unitati de profil .


  In timpul facultatii, studentii realizeaza teme de cercetare referitoare la promovarea imaginii unor magazine, societati de turism, precum si studii de piata si cercetari prospective, etc..

  Facultatea de Management Turistic si Comercial a pregatit peste 4500 de licentiati, de profesie economisti, care sunt specialisti si cadre de conducere in comert interior si exterior, turism, marketing, institutii de consulting, invatamant superior, cercetare, precum si in alte domenii.
  Pentru absolventii licentiati se organizeaza cursuri de masterat.


  Absolventii acestei facultati - de profesie economisti - isi vor putea desfasura activitatea in turismul intern si international, comertul intern si international, banci, societati de asigurari si reasigurari, administratia publica, invatamantul preuniversitar si universitar, cercetare stiintifica. De asemenea, ei vor putea lucra si in societati comerciale de productie, in cadrul departamentelor de Marketing, Desfacere si Managementul Calitatii.

  Colaborari Internationale:
  - Institutul de Management al Serviciilor - Leeuwarden (Olanda)
  - Universitatea Moderna - Lisabona (Portugalia)


  Facultatea intretine relatii de colaborare cu facultati de acelasi profil din strainatate si organizeaza schimburi de cadre didactice si studenti.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. univ. dr. MANOELA POPESCU
  Prodecan: Conf. univ. dr. ANDREEA BALTARET

  CONTACT
  Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, Bucuresti
  Tel: 021 330 95 90


 

Emima

recomanda
4.20
foarte bun
 • 5.73
Trimis la
07 Mai 2013

Din punctul meu de vedere , sunt bine structurati :) Ma intreb , oare la celelate universitati , taxele pentru restante , oare nu sunt tot scumpe ?:) Eh , dragi colegi , toti profesorii va trec la restante , si peste tot in tara asta , bineinteles ca mai sunt si exceptii . Invatati , pentru a nu avea restante, daca sunt atat de scumpe ;) si nu cred ca sunt profesori care te pica si a 5-a oara la restanta , in conditiile in care tu te prezinti la examen destul de bine pregatit , tin sa contrazic acest fapt ! Si aceasta este o facultate particulara , normal ca e putin mai scumpa decat cele de stat! Si ce diferente ar trebui sa se faca ptr a se diferentia cei de la zi fata de cei de la FR? Este o facultate bazata pe cercetare, pe studii diverisficate, evaluari, comunicare,cu ar trebui sa fim diferiti fata de cei de la zi? Oricum , din pacate, nr orelor sunt foarte reduse si trebuie sa acumulam un mare val de cunostinte intr-un timp , relativ scurt , spre deosebire de cei de la zi... :( , Eu sunt pana acum , multumita de aceasta facultate ! :)

Alexandra

nu recomanda
1.20
slab
 • 5.73
Trimis la
11 Aprilie 2013

Sunt restante foarte foarte scumpe, si desi platesti si iar platesti, sunt unii profesori care te pica si a 5-a oara la acelasi examen !! au o organizare groaznica, NU O RECOMAND sub nicio forma, macar, la cati bani iti iau, ar trebi sa te ajute intr-un fel sau altul, si din punc de vedere al organizarii, pt FR au cerinte exact ca la ZI !!!

zima

nu recomanda
3.20
bun
 • 5.73
Trimis la
03 Aprilie 2013

lipsa calculatoarelor, conexiune la internet wi-fi nu au, hartie igienica lipsa, libraria program redus,


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Management Turistic si ComercialVezi toti membrii
 

Cauta universitate