Facultatea de Mecanica si Tehnologie

Apartine de: Universitatea din Pitesti
Oras Pitesti
Adresa ( Vezi harta) Str. Targul din Vale nr. 1, Pitesti, Arges
Telefon 0248-21.88.04
Fax 0248-21.64.48

Grupul de discutii de la Facultatea de Mecanica si Tehnologie
 
  • Infiintata in 1969, Facultatea de Mecanica si Tehnologie ofera in prezent, in cadrul domeniului fundamental stiinte ingineresti, patru programe universitare de licenta, noua programe de master universitar si trei programe doctorale.

    Facultatea si-a probat competenta prin formarea profesionala a numeroase generatii de specialisti, prin producerea si transmiterea cunostintelor stiintifice, prin contributia la imbogatirea patrimoniului cunoasterii si la dezvoltarea performantelor cadrelor didactice si a personalului din cercetare.

    Facultatea dispune de un corp profesoral format din 13 profesori universitari, 15 conferentiari, 16 sefi de lucrari si 3 asistenti universitari. Din punct de vedere al programelor de studii, facultatea imbina profilul ingineresc cu profilul economic, urmarind o flexibilizare modulara a specialitatilor in cadrul aceluiasi profil. Dotarea materiala permite orientarea catre formarea profesional-stiintifica si cercetarea de varf, urmarindu-se astfel dezvoltarea pregatirii universitare prin studii de master si doctorat.

     

 

Cosmin

recomanda
5.00
foarte bun
  • 10.00
Trimis la
03 August 2014

Am si eu o intrebare; daca sunt pe profil uman pot sa fiu admis la aceasta facultate? Tinand cont ca nu dau Bacu' la matematica?

Ionut Adrian

recomanda
5.00
foarte bun
  • 10.00
Trimis la
28 Martie 2013

Sunt student al Universitati din Pitesti

ANDREI

recomanda
5.00
foarte bun
  • 10.00
Trimis la
27 Martie 2013

10


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Mecanica si TehnologieVezi toti membrii
 

Cauta universitate