Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara

Apartine de: Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad
Oras Arad
Adresa B-dul Revolutiei nr. 81, Arad
Telefon 0257-28.03.55

Grupul de discutii de la Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara
 
 • Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a fost acreditata prin H.G.696/2000 si prin Legea nr. 240/2002 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 291/30.04.2002, o data cu acreditarea institutionala a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad. Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara UVVG Arad este certificata din punct de vedere al calitatii academice la nivel national prin calificativul ARACIS: "Grad de incredere ridicat" acordat institutional in anul 2007.


  Prin acreditarea institutionala a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad aceasta are toate drepturile prevazute de legea invatamantului. Misiunea si obiectivele Faculatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad integreaza noul concept al "medicinei fara granite", in contextul strategiei generale de integrare a Romaniei in structurile Europene, diplomele eliberate fiind recunoscute pe plan international.

   

  In prezent Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad asigura un sistem medical educational coerent, diversificat ca oferta academica, bazat pe norme unanim acceptate in invatamantul academic national si european, cu toate formele de educatie medicala postuniversitara, ca Institutie de invatamant Superior Organizatoare de Doctorat prin Ord. MEC. 4811/17 August 2005.

   

  Cadrul educational este variat, in educatia medicala a viitorilor absolventi, in programele sociale, de pregatire postuniversitara si in educatia medicala continua a medicilor.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof.univ.dr. Mos Liana

  CONTACT
  Str. Liviu Rebreanu, nr. 86, Arad, 310045, Romania
  Tel: 0257 212204
  E-mail: medicina@uvvg.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina DentaraVezi toti membrii
 

Cauta universitate