Facultatea de Psihologie

Apartine de: Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Bucuresti, str. Dambovnicului, nr. 22, sector 4, cod postal 040441 E-mail: rectorat@utm.ro
Telefon 021.316.16.46, 021.311.22.97
Fax 021.316.16.46, 021.311.22.97

Grupul de discutii de la Facultatea de Psihologie
 
 • Infiintata in 1991, Facultatea de Psihologie a Universitatiii Titu Maiorescu este acreditata prin Legea 239/2002 si face parte din Sistemul National de Invatamant al Romaniei, cu toate drepturile si obligatiile ce decurg de aici:
  - Aplica Sistemul European de Evaluare prin Credite Transferabile, ECTS
  - Asigura un program de studii universitare, invatamant de zi cu durata de 3 ani, iar pentru licentiati diverse programe de masterat
  - Organizeaza examen de licenta pentru finalizarea studiilor universitare si sesiune de sustinere a dizertatiei pentru finalizarea studiilor de masterat.

  Facultatea de Psihologie dispune de spatii de invatamant proprii, moderne si functionale, dotate la nivel european si de o biblioteca de specialitate bine dotata. Cursurile, seminariile, lucrarile practice si practica de specialitate ale fiecarui program de studiu sunt asigurate de un corp academic de o deosebita valoare didactica si stiintifica.

  Relatii Internationale:
  Prin Programul SOCRATES-ERASMUS, Facultatea de Psihologie ofera stagii de pregatire a studentilor la Universitatea Paris XIII, in domeniul PSIHANALIZEI, si la Universitatea Laguna - Tenerife din Spania, in domeniul PSIHOLOGIEI SOCIALE
  Prin intermediul proiectelor de mobilitati ale cadrelor didactice din Programul SOCRATES-ERASMUS, profesori si cercetatori prestigiosi de la Universitatile Paris XIII si Laguna-Tenerife sustin cursuri si conferinte la Facultatea de Psihologie.


  Facultatea de Psihologie are relatii de colaborare cu alte universitati de prestigiu din SUA  (University of Florida, Charleston Southern University) si Australia  (Universitatea Australiei de Vest - Perth, Universitatea din Melbourne)

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof.univ.dr. Viorel Iulian TANASE
  Prodecan: Conf.univ.dr. Petru CRAIOVAN

  CONTACT
  Bucuresti, Calea Vacaresti nr.187
  Telefon: 021.330.26.80

   

 

EMILIA

recomanda
2.40
mediu
 • 4.80
Trimis la
03 Aprilie 2013

SUNT ABSOLVENTA


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate