Facultatea de Relatii Economice Internationale din Brasov

Apartine de: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Unirii, Nr. 176, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021-330.84.90, 021-330.79.00, 021-330.79.11, 021-330.79.14
Fax 021-330.87.74

Grupul de discutii de la Facultatea de Relatii Economice Internationale din Brasov
 
 • Facultatea de Relatii Economice Internationale de la Brasov a luat fiinta in anul universitar 1999/2000. La aceasta facultate studiaza aproximativ 900 de studenti la invatamantul de zi si invatamantul cu frecventa redusa. Facultatea de Relatii Economice Internationale are drept obiectiv formarea de specialisti in domeniul relatiilor economice internationale. Prin combinarea pregatirii la nivel micro si macroeconomic, absolventilor le este asigurata o mai mare mobilitate in exercitarea profesiei, atat in tara, cat si in strainatate.

  In domeniul microeconomic este vizata pregatirea de specialisti pentru activitatea practica , ce vor lucra in cadrul societatilor coemrciale private si de stat, desfasurand activitati de comert exterior, cooperare economica, relatii financiar-bancare, transporturi, asigurari internationale.

  In domeniul macroeconomic se urmareste pregatirea de specialisti pentru organele centrale de decizie, in domeniul relatiilor economice internationale, pentru misiunile diplomatice si consulare ale Romaniei, agentii si reprezentante comerciale, cadre pentru organisme internationale.

  Pentru atingerea obiectivului stabilit, facultatea se preocupa permanent de:
  -
  perfectionarea continua a planurilor de invatamant si a programelor analitice, precum si a continutuluii cursurilor si lucrarilor aplicative in scopul alinierii la standardele europene;
  - dezvoltarea activitatii de cercetare a cadrelor didactice si studentilor in scopul valorificarii pe plan national si international a potentialului de cercetare al facultatii. 

  Facultatea de Relatii Economice Internationale, prin programele sale, asigura studentilor o cultura economica generala, o pregatire temeinica de specialitate precum si insusirea practica a deprinderilor, aptitudinilor in domeniile relatiilor internationale. 

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf. univ. dr. DANIS Adriana-Elena

  CONTACT
  Brasov, Str. Bisericii Romane (Operetei), nr. 107
  Telefon/Fax: 0268 - 419077; 418788
  E-mail: secretariat@universitatea-cantemir.ro

   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Relatii Economice Internationale din BrasovVezi toti membrii
 

Cauta universitate