Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului

Apartine de: Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
Oras Sibiu
Adresa Bd-ul. Victoriei, Nr.10, Sibiu, 550024, Romania
Telefon +40-(269) 21.79.89
Fax +40-(269) 21.78.87

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului
 
 • Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului isi propune sa se racordeze la cerintele si standardele europene, prin pregatirea de specialisti capabili sa se adapteze sistemului avansat de valori stiintifice si tehnologice. Amplasata intr-un oras cu vechi traditii culturale si importante vestigii istorice, continua climatul de normalitate si de slefuire a valorilor umane si spirituale, dand o dimensiune aparte cunoasterii stiintifice. Ea continua  o traditie de peste 50 ani de invatamant superior romanesc in domeniul alimentar si de peste 100 de ani de invatamant superior agricol.

  Prin colectivul sau de cadre didactice, studenti, masteranzi si doctoranzi s-a reusit mentinerea continua a facultatii pe primele locuri in cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu in ceea ce priveste activitatea de cercetare stiintifica si atragerea de fonduri europene conditie esentiala pentru un invatamant performant copatibil cu cel din spatiu european fata de care se raporteaza  invatamantul superior.

  In prezent sunt prioritare activitati, precum asigurarea unui climat care sa favorizeze caracterul creativ si inovativ al invatamantului universitar romanesc de industrie alimentara si agricol prin incurajarea cercetarii stiintifice, activitatea didactica si de cercetare stiintifica fiind prioritare pentru cresterea gradului de integrare in comunitatea stiintifica internationala si europeana. In acest context au aparut, s-au dezvoltat si s-au cristalizat actualele programe de studii, care se bucura de un mare interes din partea studentilor de la cursurile de licenta, master si doctorat, existand  deja o stare de normalitate, un parteneriat benefic intre scoala si productie.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof.univ.dr.ing. Ovidiu Tita
  Prodecani:
  Prof.univ.dr.ing. Horia Constantin Barbu
  Sef.lucrari.dr.ing. Ion Mironescu

  CONTACT
  Str. Ion Ratiu, Nr.5-7, Sibiu, 550012, Romania
  Tel: +40-(269) 21.13.38
  Fax: +40-(269) 21.25.58
  E-mail: saiapm@ulbsibiu.ro

   

 

de Pica

nu recomanda
2.60
mediu
 • 5.20
Trimis la
11 Aprilie 2013

Facultatea e buna , profesorii o fac de rusine ! N-as recomanda nimanui sa aleaga mai ales specializarea privind protectia mediului ! Multa indiferenta iar profesorii lasa de dorit !


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate