Facultatea de Stiinte ale Comunicarii

Apartine de: Universitatea "Danubius" din Galati
Oras Galati
Adresa ( Vezi harta) Str. Lunca Siretului, Nr.3, Galati
Telefon 0236-46.03.66, 0236-41.43.04, 0236-46.00.38
Fax 0236-46.00.38

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii
 
 • Facultatea de Stiinte ale Comunicarii, Specializarea: Comunicare Sociala si Relatii publice a fost autorizata sa functioneze provizoriu prin Hotararea de Guvern nr. 693/2003, privind structurile si specializarile universitare acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu din institutiile de invatamant superior.


  Scopul infiintarii acestei facultati este de a raspunde pe deplin transformarilor sociale, economice si politice ce caracterizeaza societatea romaneasca de la inceputul celui de-al treilea mileniu. Impasul real in care se gasesc institutiile publice sau autoritatile locale si centrale, in dialogul cu membrii comunitatilor, are drept cauze lipsa unor specialisti in stiintele comunicarii si relatii publice, viitorii absolventii avand astfel posibilitatea de a-si aduce contributia intr-un domeniu absolut vital al societatii contemporane.


  Feed-back-ul informational reprezinta o cerinta imperativa a modelului organizational spre care ne indreptam, standardele Uniunii Europene fiind absolut categorice, recomandandu-se utilizarea pe scara larga a specialistilor in mass-media si in relatii publice, ca principal pilon in identificarea si rezolvarea problemelor ce apar in cadrul colectivitatilor locale.


  Calitatea actului educational este asigurata de cadre cu cariera universitara si experienta pedagogica, atat in cadrul Universitatii „Danubius” cat si in alte centre universitare. Programele analitice ale disciplinelor cuprinse in planul de invatamant coincid pe deplin cu cerintele unui proces educational competitiv, modern si eficient si ofera cursantilor posibilitatea accesarii unor modalitati dinamice de studiu.


  Baza materiala este in continua extindere, in afara salilor de curs studentii avand posibilitatea efectuarii practicii de specialitate fie in cadrul laboratorului multimedia sau la partenerii cu care universitatea are incheiate protocoale de colaborare, televiziuni, posturi de radio, ziare sau institutii publice. De asemenea, posibilitatile de exprimare ale acestora pot fi valorificate in cadrul unui ziar propriu al universitatii, iar in viitorul apropiat se preconizeaza infiintarea unui post de radio si de televiziune propriu. Procesul educational se desfasoara in cadrul unei sigure forme de invatamant, de zi, urmand ca la dispozitia celor interesati sa fie accesibila si forma de invatamant la distanta.


  Profesionalismul si seriozitatea cadrelor didactice, dublate de eforturile viitorilor absolventi de a se instrui in acest domeniu de larga perspectiva, reprezinta o garantie a reusitei acestei colaborari intre Universitatea „Danubius”, institutiile publice sau private si membrii comunitatii locale.

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf.univ.dr. Arsith Mirela
  Director Departament: Lect. univ. dr. Florin Iftode

  CONTACT
  B-dul Galati nr. 3, 800654 Galati,
  Secretar sef: economist Daniela TAnase
  Tel: +40.372.361.227
  E-mail: fsc@univ-danubius.ro
  daniela.tanase@univ-danubius.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Stiinte ale ComunicariiVezi toti membrii
 

Cauta universitate