Facultatea de Stiinte ale Educatiei

Apartine de: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Unirii, Nr. 176, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021-330.84.90, 021-330.79.00, 021-330.79.11, 021-330.79.14
Fax 021-330.87.74

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte ale Educatiei
 
 • Facultatea de Stiinte ale Educatiei a fost Infiintata In cadrul UCDC din Bucuresti In anul 2011, prin decizia Senatului UCDC din data de 9.03.2011, cu programul de licenta PEDAGOGIA INVATAMANTULUI PRIMAR SI PRESCOLAR, care a primit avizul de autorizare In Consiliul ARACIS din data de 26.08.2011.

  Programul de licenta este destinat cadrelor didactice fara studii superioare si absolventilor de liceu care doresc sa devina profesori in invatamantul primar si prescolar.

  Oferta Facultatii de Stiinte ale Educatiei este in concordanta cu prevederile Legii 1 din 2011, privind necesitatea fiecarui cadru didactic de a urma studii superioare.

  Facultatea de Stiinte ale Educatiei se Inscrie In dezvoltarea ariei de cuprindere a UCDC, prin includerea domeniilor formative ce se adreseaza cu prioritate resursei umane din InvatamAnt. Prin aceasta decizie, se Intregeste oferta educationala, de cercetare si de abordare aplicativa a domeniilor stiintifice din aria curriculara stiinte sociale si politice. Facultatea promoveaza valorile fundamentale crestine si umaniste pe care se Intemeiaza UCDC.

  Facultatea de Stiinte ale Educatiei din UCDC asigura calificarea profesionala In specializari aferente domeniului educational, sub aspect teoretic si aplicativ, corespunzatoare nevoii identificate la nivelul institutiilor de Invatamânt preuniversitar.

  Facultatea de Stiinte ale Educatiei cuprinde programului de licenta Pedagogia InvatamAntului Primar si Prescolar si Departamentul pentru Pregatire a Personalului Didactic

  Principala misiune a Programului de licenta Pedagogia InvatamAntului primar si prescolar este aceea de a forma si de a dezvolta competentele profesionale specifice pentru domeniul educatiei la nivelul ciclului primar si prescolar.

  Facultatea de Stiinte ale Educatiei preia coordonarea revistei EUROMENTOR de cercetare In domeniul educatiei. Aceasta publicatie este editata de catre UCDC prin DPPD IncepAnd din martie 2010. Revista a fost evaluata In anul 2010 de catre CNCSIS si inclusa In categoria revistei academice C. Din 10 noiembrie 2010, EUROMENTOR este inclusa In BDI Index Copernicus.

  De asemenea, UCDC prin DPPD este coeditor al revistei de educatie si cultura PAIDEIA, care va deveni publicatia Facultatea de Stiinte ale Educatiei.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf. univ. dr. GABRIELA Pohoata

  CONTACT
  Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, Bucuresti
  Telefon: (021)330.79.00 int. 141, 163
  Email: fse@ucdc.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate