Facultatea de Stiinte Economice

Apartine de: Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad
Oras Arad
Adresa ( Vezi harta) B-dul Revolutiei nr. 77, Arad
Telefon 0257-28.30.10, 0257-28.00.70
Fax 0257-28.00.70

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Economice
 
 • Urmand unei bogate traditii a invatamantului economic si comercial din Arad, Facultatea de Stiinte Economice pregateste specialisti in domeniile Finante si Banci, Contabilitate si Informatica de Gestiune, Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, precum si in domeniul Managementului.

   

  Prin structura si continutul programelor analitice, Facultatea de Stiinte Economice asigura o pregatire stiintifica si de specialitate compatibila cu standardele europene, iar posibilitatea studentilor de a opta pentru anumite rute de studiu le permite o integrare rapida in activitatea profesionala.

   

  Absolventii studiilor universitare de licenta au posibilitatea de a-si continua pregatirea stiintifica si profesionala prin studiile universitare de masterat. De asemenea, prin forma Invatamantului la Distanta, Facultatea de Stiinte Economice asigura o pregatire si perfectionare continua, de specialitate a diferitelor categorii de persoane.

   

  Orientarea Facultatii de Stiinte Economice spre excelenta predarii, cercetarii si educatiei da studentilor posibilitatea de a-si dezvolta capacitatile de cercetare stiintifica prin implicarea lor in proiecte initiate atat pe plan local, cat si la nivel national sau european.

   

  In prezent, Facultatea de Stiinte Economice are 5100 de studenti inscrisi la cursurile de zi si cele ale invatamantului la distanta, iar programele de masterat sunt frecventate de 1750 de cursanti. Domeniile de licenta organizate de Facultatea de Stiinte Economice sunt: Finante, Contabilitate, Economie si Management.

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf.univ.dr. Mihaela-Ioana Iacob
  E-mail: mihaela.iacob@uav.ro
  Prodecan: Lect.univ.dr. Radu Cureteanu
  Director Departament de Discipline Economice:  Conf. univ. dr. Isac Florin Lucian
   

  CONTACT

  B-dul. Revolutiei, Nr. 77, Arad, Corp D
  Telefon: 0257/ 280679; 0257/ 280474
  Fax: 0257/ 280679

 

AURORA

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.73
Trimis la
15 Septembrie 2013

profesori bine pregatiti

Leontin Danut

recomanda
5.00
foarte bun
 • 9.73
Trimis la
22 Mai 2013

Seriozitate, perseverenta, profesionalism.

Florentina

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.73
Trimis la
03 Aprilie 2013

Dotari exceptionale, un colectiv de cadre didactice tinere, dinamice, orientate spre necesitatile studentilor cat si spre necesitatile pietei.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Stiinte EconomiceVezi toti membrii
 

Cauta universitate