Facultatea de Stiinte Economice

Apartine de: Universitatea din Bacau
Oras Bacau
Adresa ( Vezi harta) Calea Marasesti nr. 157, Bacau
Telefon 0234-54.24.11
Fax 0234-54.57.53

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Economice
 
 • Componenta a Universitatii din Bacau, Facultatea de Stiinte Economice se prezinta ca entitate semnificativa a acestei institutii, implicandu-se activ, in cei 16 ani de existenta a profilului economic, in spatiul academic national si international.

  Beneficiind de o buna amplasare in perimetrul municipiului, corpul C al Universitatii din Bacau, care gazduieste invatamantul economic, ofera suportul fizic si ambianta necesare desfasurarii procesului didactic, conform cerintelor academice. La acestea, se adauga capitalul uman al facultatii noastre, dispunand de pregatire profesionala si metodica competenta, capabil sa atraga si sa convinga auditoriul tanar de necesitatea acumularilor teoretice si a experientelor practice din domeniul economic.


  Valorizand potentialul de care dispune, facultatea noastra formeaza specialisti in marketing si contabilitate si informatica de gestiune. Ofertei noastra educationale si stiintifice i-au raspuns pozitiv 16 promotii de absolventi, specialisti in Marketing (13 - zi si 3 - ID), 6 promotii de absolventi, specialisti in Contabilitate si Informatica de gestiune (zi) precum si absolventi ai studiilor postuniversitare de masterat.

  Desi relativ tanar, invatamantul superior economic bacauan si-a construit si consolidat, treptat, imaginea de marca si notorietatea in mediul academic national.

  1961
  Infiintarea Institutului Pedagogic din Bacau, cu trei facultati: Matematica, Filologie si Stiintele naturii, care-si desfasoara activitatea pana in anul 1990 cand institutul se transforma in Universitatea Bacau.

  1990
  Simultan cu infiintarea Universitatii din Bacau, este infiintata Facultatea de Litere si Stiinte cu specializari in profilurile: Matematica-Fizica, Limbi Straine, Biologie, Economic si Colegiul de Institutori.

  2002
  Din anul universitar 2002-2003 Facultatea de Litere si Stiinte se delimiteaza in doua facultati: Facultatea de Litere si Facultatea de Stiinte. Facultatea de Stiinte cuprinde profilurile: Economic, Biologie, Matematica-Fizica, fiecare cu specializari distincte. Profilul economic este reprezentat de specializarile: Marketing; Contabilitate si Informatica de gestiune.

  2004
  Incepand cu anul universitar 2004-2005, din Facultatea de Stiinte se desprinde Facultatea de Stiinte Economice. Specializarile facultatii sunt: Marketing (acreditata in anul 1998) si Contabilitate si Informatica de gestiune (acreditata in anul 2004).

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. univ. dr. Ovidiu-Leonard TURCU
  Prodecani:
  Lector univ. dr. Simona-Elena DRAGOMIRESCU
  Conf. univ.dr. Laura-Catalina TIMIRAS
  Lector univ. dr. Daniela-Cristina SOLOMON

  CONTACT
  Calea Marasesti, nr. 157, Bacau, 600115
  Tel. ++40-234-542411, tel./ fax ++40-234-545753
  e-mail: rector@ub.ro
   

 

Anonim

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
13 Septembrie 2013

merita sa incerci

simona

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
21 Iunie 2013

este una dintre cele mai bune facultati !!!


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Stiinte EconomiceVezi toti membrii
 

Cauta universitate