Facultatea de Stiinte Economice

Apartine de: Universitatea Romano-Germana din Sibiu
Oras Sibiu
Adresa ( Vezi harta) Calea Dumbravii nr. 28-32, Sibiu
Telefon 0269-23.35.76, 0269-23.35.68, 0369-40.10.02, 0369-40.10.03
Fax 0269-23.35.68

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Economice
 
 • Facultatea de stiinte Economice (FSE) din cadrul Universitatii functioneaza incepand cu anul universitar 1998/1999 in baza principiului autonomiei universitare si s-a dezvoltat continuu de-a lungul timpului. Pana in anul 2005 aceasta facultate a avut denumirea de Facultatea de Administratie si Afaceri, iar in perioada 2005-2008 s-a transformat in Facultatea de stiinte Economice si Calculatoare (avand in vedere faptul ca in perioada respectiva in cadrul ei functiona si specializarea Calculatoare).

  Facultatea de stiinte Economice este parte integranta a Universitatii Romano-Germane din Sibiu si in acest sens se aliniaza valorilor si principiilor adoptate in Carta acesteia.

  Valorile Facultatii de stiinte Economice trebuie sa se bazeze pe o serie de componente ce conduc la eficienta si performanta.

  In acest context, misiunea Facultatii de stiinte Economice o constituie formarea si perfectionarea de absolventi specialisti in spiritul exigentelor economiei de piata, accentuarea componentei multiculturale, a caracterului deschis spre spatiul european, a cresterii nivelului si prestigiului lor stiintific. Facultatea urmareste dezvoltarea activitatilor didactice si de cercetare prin care sa raspunda la nevoile mediului socio-economic si care sa ii asigure supravietuirea si integrarea cu succes in „Spatiul European al invatamantului Superior”. Misiunea facultatii este in concordanta cu misiunea U.R.G.S.

  Obiectivul fundamental al Facultatii de stiinte Economice il constituie consolidarea si dezvoltarea activitatilor didactice si de cercetare in conditiile indeplinirii criteriilor si standardelor de evaluare ale Ministerului Educatiei Nationale (M.E.N.) si Agentiei Romane pentru Asigurarea Calitatii in invatamantul Superior (A.R.A.C.I.S.)

  Activitatea corpului didactic al Facultatii de stiinte Economice este indreptata spre pregatirea si formarea profesionala a studentilor si masteranzilor, punandu-le la dispozitie cursuri, lucrari practice, laboratoare, seminarii, studii de caz, proiecte, indrumarea lucrarilor de licenta si disertatie, dar si a activitatilor de practica si cercetare.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf.univ.dr. Alina-Teodora CIUHUREANU
  Director Departament: Conf.univ.dr. Elena SIMA

  CONTACT
  Telefon: 0269 233 568 int. 121
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate