Facultatea de Stiinte Economice, Juridice si Administrative

Apartine de: Universitatea "George Bacovia" din Bacau
Oras Bacau
Adresa Str. Pictor Aman nr. 96, Bacau
Telefon 0234-56.26.00
Fax 0234-51.64.48

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Economice, Juridice si Administrative
 
 • In cadrul acestei facultati sunt derulate programe de studii universitare de licenta si de masterat. Studiile de licenta se deruleaza pe parcursul a sase/ opt semestre (Sistemul Bologna), obtinerea Diplomei de licenta este conditionata de acumularea de 180/ 240 de credite (ECTS). Diploma de licenta este insotita de un supliment de diploma care permite absolventilor integrarea pe piata muncii sau continuarea studiilor (postuniversitare, doctorale etc.) intr-o alta universitate din spatiul european.

  Succesul oricarei organizatii, indeosebi conditiile unei economii libere, concurentiale, depinde in foarte mare masura de calitatea resurselor sale umane. De aceea ne straduim sa formam, prin specializarile facultatii noastre, viitori specialisti care sa corespunda cerintelor si exigentelor economiei de piata, profesionisti cu un profil larg, capabili sa rezolve problemele socio-economice din ce in ce mai complexe.

  Intreaga activitate din facultate este centrata pe nevoile multiple de formare ale studentului care este consiliat pe parcursul anilor de studiu.

  Standardele de calitate implementate de facultate fac din aceasta o entitate distincta a universitatii, seriozitatea si profunzimea abordarilor in relatiile studenti-profesori constituind o garantie a reusitei in cariera pentru absolventi.

  Studentii facultatii noastre sunt pregatiti de un valoros corp didactic, care isi desfasoara activitatea realizand cursuri interactive, lucrari practice, seminarii, indrumarea cercurilor stiintifice studentesti, conducerea de lucrari de licenta si disertatie, indrumarea practicii de specialitate etc. Componenta corpului didactic evidentiata imbinarea experientei profesorilor, cu multi ani de experienta in invatamant si alte domenii ale economiei, cu ambitia, entuziasmul si spiritul novator al cadrelor tinere.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. univ. dr. Constantin Cojocaru

  CONTACT
  Bacau, Str. Pictor Aman 96
  Cod Postal 600164
  Tel. +4(0)234-562.600; Fax +4(0)234-516448
  email: rectorat@ugb.ro

   

 

simona

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
25 Iulie 2014

- o facultate ideala
- competenta profesorilor;
-cursuri si seminarii interactive;
-interes pentru lectura si studiu individual
- apropierea de casa


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate