Facultatea de Stiinte Sociale, Politice si Umaniste

Apartine de: Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Bucuresti, str. Dambovnicului, nr. 22, sector 4, cod postal 040441 E-mail: rectorat@utm.ro
Telefon 021.316.16.46, 021.311.22.97
Fax 021.316.16.46, 021.311.22.97

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Sociale, Politice si Umaniste
 
 • Nou infiintata, Facultatea de stiinte Sociale si Politice (autorizata de catre ARACIS, in luna iulie 2010) raspunde cerintelor si exigentelor dinamice ale societatii, urmarind, pentru indeplinirea acestui obiectiv, pregatirea unor absolventi competenti, calificati in cunoasterea si analiza fenomenelor si relatiilor politice la nivel national si international.

  Corpul profesoral este constituit din mari personalitati ale vietii economice, politice, nationale si internationale, din specialisti remarcabili in comunicare si relatii publice (multi dintre acestia desfasurandu-si in prezent activitatea in aceste domenii). Procesul de invatamant are si o componenta de practica, aceasta activitate desfasurandu-se in institutii de profil, recunoscute.

  Activitatea facultatii beneficiaza de noile spatii de invatamant ale Universitatii, spatii care raspund celor mai inalte exigente pentru desfasurarea unui invatamant superior de calitate.

  Facultatea de Stiinte Sociale si Politice are urmatoarele specializari:
  - Specializarea Relatii Internationale si Studii Europene, prin disciplinele si directiile de studiu abordate, raspunde noilor provocari cu care se confrunta Romania in contextul international si identifica solutii de coordonare a politicilor la nivel planetar. Absolventii acestei specializari pot deveni: specialisti abilitati sa lucreze in institutii romanesti si internationale, experti pe probleme de integrare europeana, manageri pentru proiectele de dezvoltare comunitara, diplomati, consilieri in institutiile cu atributii in domeniul relatiilor internationale.
  - Specializarea Stiinte Politice este menita sa prezinte realitatea socio– politica in dinamica ei si sa caute solutii pentru crearea unui climat politic national si international, propice unei dezvoltari durabile. Absolventii acestei specializari pot deveni: analisti politici, consilieri pentru structurile organizationale economico-sociale si politice, experti pentru organizatiile guvernamentale si neguvernamentale, politologi, cercetatori in unitatile care realizeaza sinteze si previziuni socio-politice.
  - Specializarea Comunicare si Relatii Publice, prin orientarea flexibila si receptiva fata de dinamica socio-culturala contemporana, cauta sa se plaseze constant in avangarda acestui proces si activitatilor de comunicare si relatii publice. Absolventii acestei specializari pot deveni: reporteri si redactori pentru presa scrisa, radio si televiziune, purtatori de cuvant, consilieri pentru compartimente de imagine, relatii cu publicul, mass-media, specialisti in publicitate, specialisti in comunicare si relatii publice.
   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Conf.univ.dr. Sorin Mirel IVAN

  CONTACT
  Bucuresti, Calea Vacaresti, nr. 189, sector 4 - Corp M
  Telefon: 021.324.83.26
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate