Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative

Apartine de: Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Calea Vacaresti, Nr. 185, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021/330.90.32; 021/330.90.76;
Fax 021-330.86.06

Grupul de discutii de la Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative
 
 • Specializari:
  1. Administratie publica
  2. Relatii Internationale si Studii Europene

  Facultatea, dispunand de un corp profesoral de inalta calificare, asigura o pregatire complexa a absolventilor sai, in cadrul sau predandu-se discipline juridice (drept administrativ, constitutional, civil si procedura civila, financiar si fiscal etc.), economice (economie, finante publice, contabilitate si controlul gestiunii, economia sectorului public, buget si contabilitate bugetara etc.), manageriale (managementul organizatiilor si al institutiilor publice, managementul resurselor umane, strategii si politici publice, politici sociale etc.) si socio-umane (sociologie, politologie, demografie, psihologie sociala). Se asigura, de asemenea, pregatire in domeniile: statistico-matematic, birotica, informatica, relatii publice etc.


  Facultatea organizeaza cursuri de zi (cu o durata de 4 ani) si invatamant la distanta (cu o durata de 5 ani) si ofera studentilor sai conditii excelente de studiu.

  In planul de invatamant este prevazut un set complex de discipline care vizeaza direct specializarea in domeniul administratiei publice, formarea abilitatii de a face fata diverselor probleme pe care aceasta le ridica (conducerea, administrarea, gestionarea resurselor de diferite tipuri etc.). Se remarca, de asemeni, o atentie deosebita orientarii unei solide pregatiri in domeniul economic si juridic, indispensabile pentru desfasurarea unei activitati eficiente in administratia publica. Dupa cum nu este neglijat faptul ca un lucrator in acest domeniu trebuie sa posede un minim adecvat de pregatire social-politica, abilitatea de a lucra cu oamenii si de a se relationa corespunzator cu publicul si cu alte institutii sau organizatii.

  Disciplinele prevazute in planul de invatamant sunt grupate pe trei categorii:
  1. Discipline obligatorii
  2. Discipline optionale
  3. Discipline facultative
  Pregatirea studentilor se realizeaza nu numai prin cursuri si seminarii ci si prin perioade compacte de practica productiva, eficienta in diferite institutii publice, care permit contactul direct al acestora cu variatele probleme cu care se vor confrunta in activitatea lor viitoare.


   

 

Silviu

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
03 Aprilie 2013

O Facultate adresata celor care chiar doresc sa se perfectioneze si sa studieze in adevaratul sens al cuvantului,o recomand din suflet tuturor celor interesati.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate