Facultatea de Teatru si Televiziune

Apartine de: Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca
Oras Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 1, RO-400084, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon 0264-40.53.00
Fax 0264-59.19.06

Grupul de discutii de la Facultatea de Teatru si Televiziune
 
 • Infiintata in 1991, ca departament de teatru in cadrul Facultatii de Litere, institutia noastra s-a dezvoltat necontenit si si-a creat un bun renume pe plaja educationala artistica din Romania. Absolventii sai au devenit nume de rasunet in arta teatrala a ultimului deceniu.

   

  Oferind, la inceput, specializari in Arta actorului, Regie de teatru si Teatrologie, in linia romana si maghiara, si beneficiind constant de o echipa de cadre didactice prestigioase, atit la disciplinele dedicate culturii teatrale, cit si la cele dedicate scenei, Departamentul de Teatru si-a imbogatit oferta, incepind din anul 2004, cu o noua specializare - Fotografie, Cinematografie, Media - si a devenit facultate de sine statatoare in 2005.

  Facultatea de Teatru si Televiziune face parte din Universitatea „Babes-Bolyai”, instiutie academica multiculturala, cu o bogata traditie si care se bucura de o larga apreciere internationala. Astfel, studentii nostri pot beneficia de posibilitatea efectuarii unor stagii la universitati straine partenere si, totodata, de recunoasterea europeana a diplomelor obtinute aici.

  Viitorii actori, regizori, teatrologi (dramaturgi, critici de teatru sau impresari) isi desfasoara o buna parte din activitatile specifice si de atelier in studiourile facultatii si isi prezinta spectacolele in cadrul Studioului „Radu Stanca” sau pe scena Colegiului Academic, ori in alte spatii neconventionale alese de ei.

  CONTACT
  Strada M. Kogalniceanu nr. 4
  RO 400084 Cluj Napoca
  Tel.: +40 0264-590066
  email: secretariat.ttv@ubbcluj.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Teatru si TeleviziuneVezi toti membrii
 

Cauta universitate