Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie

Apartine de: Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti
Oras Ploiesti
Adresa ( Vezi harta) B-dul Bucuresti nr. 39, Ploiesti, Prahova
Telefon 0244-57.31.71
Fax 0244-57.58.47

Grupul de discutii de la Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie
 
 • Mesajul decanului:
  "Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie reprezinta una dintre scolile de elita ale invatamantului superior romanesc avand menirea sa pregateasca specialisti chemati sa rezolve o problema stringenta pentru economia nationala - securitatea energetica - dar si o problema sociala - protectia mediului - in vederea cresterii calitatii vietii si dezvoltarii durabile.

         
  Facultatea dispune de un corp didactic de elita care imbina experienta profesorilor de renume cu multi ani de activitate didactica si de cercetare cu ambitia si daruirea tinerilor, dintre care multi sunt formati prin studii doctorale, postdoctorale sau de specializare la universitati de prestigiu din strainatate.
          
  Studentii au multiple posibilitati de afirmare, beneficiaza de burse, stagii de pregatire practica in tara si strainatate si sunt antrenati in colectivele de cercetare de excelenta ale facultatii.
          
  Absolventii facultatii TPP care si-au desfasurat sau isi desfasoara activitatea in companii din industria de rafinarii si petrochimie, institute de cercetare si proiectare, unitati de invatamant, organisme guvernamentale si neguvernamentale din tara si din strainatate isi recunosc cu mandrie apartenenta la acest grup de elita al inginerilor de petrol din Romania al carui renume a depasit de mult granitele patriei noastre.
          
  Mentinerea excelentei in cercetare este una din prioritatile facultatii, cercetarea stiintifica fiind orientata pe proiecte si programe nationale, europene si internationale dar si in domeniile legate de activitatile industriei de petrol si petrochimie si de protectia  mediului.
          
  Toate acestea se constituie in motive importante pentru care va invit sa fiti alaturi de noi si sa studiati la facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie."

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Prof. dr. ing. Paul Rosca
  Prodecan: Prof.dr.ing. Ion Onutu
  Prodecan: Conf. dr. ing. Daniela Popovici

  CONTACT
  B-dul Bucuresti, nr.39, Ploiesti, Romania, 100680
  Tel.: +40-244-576 211
  Fax: +40-244-575 847  
  e-mail: tpp@upg-ploiesti.ro

   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Tehnologia Petrolului si PetrochimieVezi toti membrii
 

Cauta universitate