Facultatea de Teologie

Apartine de: Universitatea "Emanuel" din Oradea
Oras Oradea
Adresa ( Vezi harta) Str. Nufarului nr. 87, Oradea, Bihor
Telefon 0259-42.66.92, 0359-40.56.03
Fax 0259-42.66.92

Grupul de discutii de la Facultatea de Teologie
 
 • Domeniul Teologie
  Specializarea: Teologie Baptista Pastorala


  „Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii!” (Matei 9:37) Programul de licenta in Teologie Baptista Pastorala este oferit tinerilor care au auzit chemarea Domnului la lucrare si care sunt gata sa plateasca pretul uceniciei lor pentru a putea uceniciza apoi pe altii in Biserica Domnului.

  Biserica este singura institutie de pe pamant al carei Cap este Hristos Domnul si este mijlocul prin care Dumnezeu a ales sa demonstreze aici, pe pamant, frumusetea Imparatiei Lui. Doar despre Biserica spune Domnul Isus ca „ ... portile locuintei mortilor nu o vor birui” (Matei 16:18). Daca esti pasionat de mantuirea oamenilor si chemat sa slujesti in Biserica, esti asteptat la Teologie Pastorala.

  Care este diploma pe care o obtin si ce pot face cu aceasta?
  Diploma acordata: Licenta in Teologie
  Competente: in functie de chemare si alegerea bisericilor : pastori, evanghelisti, misionari si profesori de religie.

  Domeniul Muzica
  Specializarea: Pedagogie Muzicala

  Talentul tau la dispozitia lui Dumnezeu

  Numai cei care aici pe pamant si-au sfintit darul de a canta si si-au pus viata la dispozitia lui Dumnezeu vor continua sa cante si in vesnicie. Talentul tau poate fi folosit in multe domenii; la Universitatea Emanuel talentul tau va fi cultivat intr-un mod special pentru a-l pune la dispozitia lui Dumnezeu.

  Profesori si colegi de exceptie te asteapta sa te alaturi generatiei care a obtinut locul II la Festivalul International "Tinerete si Muzica" organizat de Natiunile Unite la Centrul International de la Viena in 2004, si de singura formatiune corala din Romania care a concertat alaturi de Orchestra Simfonica" Dmitri Sostakovici" din St. Petersburg in Aprilie 2005 – Oratoriul Matthäus Passion de J. S. Bach.

  Care este diploma pe care o obtin, cum o obtin si ce pot face cu aceasta?
  Diploma acordata: Licenta in arte

  Competente:

  1. Profesor de muzica pentru invatamantul primar si gimnazial
  2. Dirijor de cor la formatiile corale si instrumentale scolare, conducatori cu muzica in biserici, alte miscari artistice de amatori.
  3. Profesori de instrument (pian, orga, chitara clasica) sau canto clasic in invatamantul primar si gimnazial, pentru cei care aleg modulul instrument/canto clasic la inceputul anului universitar.

  Domeniul Asistenta Sociala
  Specializarea: Asistenta Sociala


  "Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia …caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine…Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati facut." (Mat. 25 :34-40)

  Multi oameni vad suferinta semenilor, dar putini sunt cei care sunt gata sa se apropie de ei pentru a-i ajuta. Daca te doare durerea altora, programul de licenta in asistenta sociala te va echipa sa fii o binecuvantare pentru cei mai neinsemnati frati ai Domnului Isus.

  Care este diploma pe care o obtin, cum o obtin si ce pot face cu aceasta?
  Diploma acrodata: Licenta in Asistenta Sociala

  Competente: vei putea sa lucrezi ca si asistent social in organizatii guvernamentale si nonguvernamentale, vei putea sa intocmesti proiecte europene de dezvoltare comunitara si sa fi initiatorul de organizatii nonprofit.

  CONTACT
  Mirela Csaki, Secretara
  Email: teologie@emanuel.ro
  Tel.: +0359.405.602

   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate