Facultatea de Teologie Reformata

Apartine de: Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca
Oras Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 1, RO-400084, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon 0264-40.53.00
Fax 0264-59.19.06

Grupul de discutii de la Facultatea de Teologie Reformata
 
 • Facultatea de Teologie Reformata este a facultate tanara a Universitatii Babes-Bolyai, avand rolul de a forma o noua generatie de profesori din Transilvania, care sa aiba cunostinte aprofundate in teologie reformata, cultura bisericeasca protestanta si spiri-tualitate biblica, si care sa propovaduiasca cu convingere, credinta profetica si devota-ment mostenirea spirituala si sufleteasca a reformatorilor. Acest scop  este simbolizat de o expresie bine cunoscuta pe meleagurile noastre: „biserica si scoala”. Catedrele Facultatii sunt dotate cu o cladire moderna, infrastructura de educatie si cercetare de calitate si un corp profesoral bine pregatit.

  Planul Strategic al Facultatii de Teologie Reformata defineste perspectivele de dezvoltare ale institutiei pentru perioada 2008–2011, tinand cont de dinamica schimbarilor sociale si rolul teologiei intr-o societate moderna, mereu schimbatoare, privind raspunderea ei de a da raspunsuri adecvate, redefinirea valorilor epocii postmoderne si de necesitatea asumarii noilor exigente  europene in materie de educatie si cercetare si, deopotriva, de necesitatea cultivarii valorilor cultivate de UBB: excelenta, traditie, multiculturalism si dialog intercultural, inovare si dinamism.
  Documentul fundamental care a sta la baza intocmirii Planului Strategic este Programul strategic al UBB 2007–2011 – O universitate performanta si competitiva (UBB Info 29 octombrie 2007), la care se adauga reglementarile institutionale in vigoare privind Strategia de dezvoltare a resurselor umane la UBB, Cercetarea stiintifica la UBB, Competitivitatea la UBB, Dezvoltarea si modernizarea infrastructurii la UBB, Programul UBB 500, Recrutarea studentilor pe plan national la UBB, Cooperarea UBB cu economia si administratia locala si regionala.

  Un aport important au adus ideile si propunerile cadrelor didactice cu privire la dezvoltarea institutionala in cadrul dezbaterilor in catedre si al Consiliului Profesoral al facultatii.

  In elaborarea planului strategic al facultatii au fost avute in vedere scopurile strategice, obiectivele si strategiile specifice pornindu-se de la premisa ca indicatorii vor fi dedusi din documentului de baza al UBB, respectiv aplicati in cadrul evaluarii gradului de indeplinire a planurilor operationale.


  CONTACT
  400174, Cluj-Napoca
  Str. Horea, nr. 7., et. III.
  Tel: +40264590723
  email: rt at rt.ubbcluj.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Studenti la Facultatea de Teologie ReformataVezi toti membrii
 

Cauta universitate