Filiala Piatra Neamt

Apartine de: Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca
Oras Cluj Napoca
Adresa Str. I. C. Bratianu, Nr. 25, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon 0264-58.38.79, 0264-59.12.41, 0264-59.33.38
Fax 0264-59.38.79

Grupul de discutii de la Filiala Piatra Neamt
 
 • Academia de Muzica „Gheorghe Dima" Cluj-Napoca este institutie de invatamant superior muzical de stat, acreditata, cu misiune didactica si de cercetare. In Academia de Muzica „Gheorghe Dima" procesul de invatamant se desfasoara in limba romana.


  Filiala Piatra Neamt, structura institutionala a Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, organizeaza studii universitare de licenta in echivalentul a 180/240 credite transferabile - recunoscute la nivel european - in functie de specializare (Pedagogie muzicala / Interpretare muzicala).


  Functionarea sub auspiciile Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca confera Filialei Piatra Neamt autoritate in peisajul invatamantului universitar muzical romanesc. Absolventii Filialei Piatra Neamt beneficiaza de diploma de licenta compatibila pe plan national si international.

  Programele de studiu contin module optionale menite sa favorizeze integrarea socio-profesionala a absolventilor, prin calificari asociate calificarii de baza: profesor de muzica/instrument/canto, instrument /cant popular, informatica muzicala, jazz instrument/voce.

  Corpul profesoral selectionat cu exigenta asigura un invatamant de inalt nivel academic; atasamentul la valorile culturii, constiinta lucrului bine facut, sunt conditii oferite, dar si solicitate studentilor.

  Dotari:
  - Biblioteca cu sala de lectura.
  - Fonoteca - videoteca cu sala de auditii, vizionari si laborator multimedia.
  - Studio de inregistrare si procesare audio-video.
  - Laborator de informatica cu acces permanent la Internet.
  - Sala de pregatire fizica, dotata cu echipament de forta si intretinere fizica.
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate