Institutul Teologic Adventist din Cernica-Ilfov

Apartine de: Institutul Teologic Adventist din Cernica-Ilfov
Oras Bucuresti
Adresa Str. Decebal nr. 11-13, Cernica, Ilfov
Telefon 021-255.58.65
Fax 021-255.58.65
 
 • Institutul Teologic Adventist este, in multe privinte, diamantul coroanei pentru Uniunea noastra. Cladirile, biblioteca si echipamentele reprezinta cea mai ampla investitie din toate timpurile pentru Biserica Adventista din Romania. Pastorii si profesorii cei mai consacrati si cei mai bine pregatiti au fost adusi ca sa creeze un mediu spiritual si academic fara egal. Buna desfasurare a activitatilor este adesea pe agenda comitetelor noastre si intotdeauna pe agenda rugaciunilor noastre. Investitia aceasta este, fara indoiala, observata si apreciata de multi. Cei care poarta raspunderea educatiei adventiste pe plan mondial au vizitat campusul in repetate randuri si urmaresc indeaproape dezvoltarea noastra.

   

  De curand ei au reinnoit acreditarea celor trei programe. Profesori de la cele mai bune scoli adventiste pe plan mondial vin adesea si predau. Profesorii nostri isi ridica permanent calitatea si pregatirea. Fara indoiala ca este loc de crestere, si suntem angajati intr-un efort sustinut ca sa intelegem mai bine voia lui Dumnezeu pentru aceasta scoala si sa ascultam de El. Toate aceste sunt acum puse la dispozitia tinerilor nostri. Fara voi, tot ce s-a facut aici isi pierde sensul si dreptul la existenta. De aceea va incurajez sa va rugati serios cand alegeti locul in care veti studia in cei mai buni ani ai vietii voastre.

  Am deplina incredere ca, inspirati de cele mai curate motive si de aspiratiile cele mai inalte, veti veni sa fiti studentii scolii noastre. Fie ca aceasta sa fie o decizie de care sa va bucurati pentru vesnicie!

   

  CONDUCEREA FACULTATII
  Presedinte CA: Prof. univ. dr. Ion TOMA

  CONTACT
  Sos. Decebal, nr. 11-13, Comuna Cernica, 077035, Judetul Ilfov, Romania
  Tel./Fax.: (004) 021 369 53 50
  0744 68 51 23
  secretariat@institutadventist.ro
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei facultati!
 
 
 

Cauta universitate