Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

Apartine de: Institutul Teologic Baptist din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Berzei nr. 29, sector.1, Bucuresti
Telefon 021-312.13.09
Fax 021-315.91.08

Grupul de discutii de la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti
 
 • Facilitati puse la dispozitia vizitatorilor Institutului Teologic Baptist Bucuresti. Institutul Teologic Baptist este dotat si cu cateva apartamente pentru cazarea vizitatorilor daca acestia au nevoie de cazare. Pentru aceasta trebuie sa se ia legatura cu Adminstratorul Institutului in vederea stabilirii unei programari.  Cantina Institutului este pusa la dispozitia vizitatorilor si acestia pot participa la cele 3 mese oferite de Institut.

  Obiective:
  - Echiparea unor pastori cu viziune misionara, care sa motiveze Bisericile locale din Romania pentru misiune interna si externa. România este a 3-a tara din Europa ca numar de evanghelici (CTBB echipeaza slujitori din toate Bisericile evanghelice).
  -  Echiparea unor misionari transculturali care sa lucreze in grupurile etnice mai putin evanghelizate din Romania sau alte tari ale lumii. Absolventi ai Facultatii noastre lucreaza deja in misiune de lunga durata în: Peru, Macedonia, India, Ucraina, Moldova, Italia.
  -  Echiparea unor plantatori de Biserici pentru localitatile fara Biserici evanghelice din România. Exista 11 orase si 7 000 de sate fara nicio Biserica evanghelica in Romania. Pentru ca in orase fiecarei Biserici sa-i revina 10 000 de oameni, sunt necesare aproximativ 500 de Biserici noi.
  -  Pregatirea unor profesori crestini care sa introduca în sistemul de educatie din România o dimensiune crestina autentica prin calitatea informatiilor oferite, dar mai ales prin etosul aplicat.
  -  Pregatirea unor cadre didactice crestine pentru scolile teologice din România, Ucraina si Republica Moldova.

  CONDUCEREA FACULTATII
  Decan: Lector Dr. Sorin BADRAGAN
  Director Departament: Conf. Dr. Octavian BABAN

  CONTACT
  Strada Berzei, nr. 29, sector 1, Bucuresti
  Telefon: 021.315.91.08
  Email: rpa@itb.ro
   

 

COSTICĂ

nu recomanda
2.80
mediu
 • 5.60
Trimis la
12 Martie 2013

DOAR PERSOANELOR DE ALTA RELIGIE SI UNUI PRIETEN IASI DA FATUL SA SE REORIENTEZE SPRE ALTA SPECIAIZARE.


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Institutul Teologic Baptist din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate