Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei

Apartine de: Universitatea "Politehnica" Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Splaiul Independentei nr. 313, Bucuresti
Telefon 021-402.91.00, 021-410.04.00 (centrala), 021-410.03.91 (Rectorat)
Fax 021-411.53.65 (Rectorat)

Grupul de discutii de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei
 
Acorda calificativ

gheorghe

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
16 Iulie 2015

Se adreseaza mai mult celor initiati deja in tainele electronicii care deja stiu cat de cat cu ce se mananca. Pentru ceilalti handicapul acesta se recupereaza mai greu si ma refer aici mai ales la partea practica. Aceasta este esentiala pentru a putea intelege mult mai bine tot ce se studiaza la greu la sectiile radio si electronica aplicata. Pentru ceilalti de la sectia calculatoare si tehnologia informatiei nu stiu ce sa spun. Ar trebui sa spuna ei.
Merita din plin aceasta facultate pentru orizonturile oferite in aproape toate domeniile de activitate. Pentru putinii care vor face engineering le recomand multa rabdare si tutun. Daca se studiaza cu seriozitate vor aparea si oportunitati si acestea pot fi oriunde in lume. Deci luati-va in serios meseria pentru ca merita.

dorel

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
08 Iulie 2015

multa carte coane! trebuie sa poti sa duci atata materie...
Scapa cine poate...daca mai ramane si intreg la cap inseamna ca e pregatit pentru orice
In rest e misto de tot

nae

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
08 Iulie 2015

pentru cunoscatori
merita din toate punctele de vedere!
multe posibilitati de angajare

ovidiu

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
08 Iulie 2015

Cele mai dinamice tehnologii se studiaza in cadrul acestei facultati. Sunt tehnologiii de viitor si de multe ori profesorii sunt nevoiti sa studieze alaturi de studenti ultimele aparitii in domeniu. Este poate cea mai grea facultate din politehnica pentru ca face apel la suport matematic foarte avansat pentru intelegerea materiilor de specialitate.
Recomand cu caldura tuturor viitorilor studenti care isi vor gasi cu usurinta un loc de munca oriunde va fi acesta, dupa absolvire . Scoala este recunoscuta international pentru calitatea absolventilor. Este multa materie si grea in acelasi timp, dar cei determinati vor reusi sa acumuleze suficiente informatii pentru a se descurca in orice imprejurare. Nu recomand celor care vor sa treaca prin facultate ca gasca prin apa. Sigur nu vor reusi mare lucru. Sunt suficiente domenii provocatoare, dar atentie studiul acestora trebuie continuat mereu datorita caracterului dinamic.
Este destul de important ca viitorii studenti sa aiba oarece experienta practica, aceasta de cele mai multe ori fiind liantul care asigura intelegerea temeinica a materiilor de specialitate.

alin

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
07 Iulie 2015

Cea mai grea facultate din politehnica. Acest tip de inginerie va fi cautat si peste 1000 de ani. Gasesti usor de lucru oriunde in lume. Conditia este sa-ti placa si sa fii serios. Nu este pentru oricine.
Gasesti documentatii in limba engleza la greu. Cine vrea sa invete nu poate da vina pe profesori ca acestia nu le-ar fi predat nu stiu ce. Materia predata de ei reprezinta doar bazele. Tainele le afli singur prin studiu individual. In fiecare zi se poate invata ceva. Scoala este foarte buna si te invata cum sa te descurci. Intri pe site-urile facultatilor de afara pentru materii mai elaborate. Intri pe site-urile producatorilor de componente pentru note de aplicatii etc
Aici este de munca nu gluma. Numai asa poti ajunge si la salarii de peste 1500Euro/luna la noi si mult mai mult afara.
Depinde cat de mult iti cunosti interesul. Fara determinare nu iese treaba cam pe nicaieri. Multi se orienteaza spre software si meseriasi hardware sunt din ce in ce mai putini, tocmai pentru ca acolo trebuie intradevar sa fii pasionat, mai ales daca vrei sa faci engineering si nu depanare de televizoare. Sunt multe de spus si nu este aici locul. Pentru cei ce stiu ce vor MERITA.

dumitru

recomanda
4.20
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
03 Iulie 2015

Inveti cum sa gasesti informatia de care ai nevoie pentru ca este foarte multa materie.
Cine este pasionat de electronica in general are foarte multe de castigat.
Sunt mai multe specializari care incearca sa satisfaca pe toata lumea.
Se poate si mai bine dar sfatuiesc pe viitorii studenti sa vina la aceasta facultate numai daca sunt cu adevarat pasionati de aceasta meserie. Fara pasiune este greu sa-i intelegi tainele. Este nevoie de efort, inteligenta, rabdare, iar cunoasterea limbii engleze este obligatorie din cauza resurselor accesibile pe net

PLAGIATORUL

recomanda
3.00
mediu
  • 8.06
Trimis la
10 Iunie 2015

vrem examene de admitere la tote facultatile,altfel se poate reduce unele facultati care nu au corespondent pe piata muncii.

Bisu

recomanda
5.00
foarte bun
  • 8.06
Trimis la
09 Iulie 2014

E ok !

fiorosul

nu recomanda
1.00
foarte slab
  • 8.06
Trimis la
21 Noiembrie 2013

O bataie de joc de la profesori si modul lor absolut comunist de predare(multa MULTA MULTA EXTREM DE MULTA materie care pentru niste neinitiati reprezinta absolut nimic nu se explica absolut nimic din ce este scris pe tabla, etc) pana la conditiile mizere(bai, camin, salile de curs unde noi suntem in serie 110 iar in sala este de 78 de persoane), deci nu merita.

Toma

recomanda
1.60
slab
  • 8.06
Trimis la
07 Iunie 2013

Desi nu prea e updatata cu standardele actuale din domeniul tehnologic, te invata sa te descurci in multe situatii si iti formeaza o baza buna.
In plus, absolventii de ETTI sunt inca destul de apreciati de agajatori, dar daca nu se modifica ceva, nu stiu cat va mai dura situatia aceasta.Adauga calificativ

Programe de cercetare si studii
Etica si transparenta
Burse si programe de finantare
Recunoastere internationala a studiilor
Facilitati studenti (sala de lectura, camine, cantina, dotari)
Ai recomanda aceasta facultate unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Nume

Prenume

Cod de securitate Cod securitate

 
 

Cauta universitate