Facultatea de Geodezie

Apartine de: Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Bd. Lacul Tei 124 Sect. 2 RO 020396 Bucuresti 38 ROMANIA
Telefon 040-21-2421208
Fax 040-21-2420781

Grupul de discutii de la Facultatea de Geodezie
 
Acorda calificativ

Bogdan

recomanda
4.00
bun
  • 6.08
Trimis la
31 Iulie 2014

Eu am absolvit aceasta facultate in 1996 , nu am lucrat in domeniu desi as fi avut ocazia. Cei din generatia mea , ma refer la cei care au ramas in domeniu au gasit de lucru fara probleme. Cel putin , asa am auzit eu !
Lucrul bun cu aceasta facultate este ca se face foarta multa matematica si acolo am inceput sa indragesc informatica. Am absolvit si o facultate de informatica si acum lucrez in informatica. Recomand aceasta facultate, nivelul este foarte ridicat cat despre profesorii care i-am avut eu constat ca unii dintre dansii inca mai activeaza in invatamant, ceea ce este bine pentru ca sunt profesori foarte buni. Referitor la calificativ , eu am bifat 4 stele la fiecare , dar sunt aproape 20 de ani de cand am terminat eu - nu pot sa spun acum ce dotari are facultatea sau daca este recunoscuta in strainatate. Eu am bifat pentru ca altfel nu pot sa dau submit la Motivare si vreau sa spun ca eu ma simt bine ca am studiat acolo !

Cristina

nu recomanda
1.40
slab
  • 6.08
Trimis la
09 Octombrie 2013

Si eu m-am lovit de minunata Asistenta Tamaioaga Daniela. Nu isi merita numele de cadru didactic. Prea aroganta. Se bazeaza doar pe faptul sotul ei este cine este. De ce INCA esti asistenta???

Ion

nu recomanda
2.80
mediu
  • 6.08
Trimis la
23 Septembrie 2013

Nu recomand aceasta facultate. Profesori si asistenti nu f bine pregatiti dar care cer imposibilul....sau altele.Ca exemplu Tamaioaga Daniela care e sustinuta de sot fara sa fie pregatita profesional. Rusine!!!

ALEXANDRU

recomanda
4.40
foarte bun
  • 6.08
Trimis la
03 Aprilie 2013

Este o facultate cu un grad inalt de dificultate care necesita un nivel de pregatire dar si de studiu pe masura. Profesorii sunt exigenti, dedicati formarii unor ingineri competenti cara sa faca fata cat mai multor cerinte din domeniu.Se face multa matematica aplicata, asa ca bagajul de cunostiinte din liceu si gandirea logica sunt de baza.

ALEXANDRU

nu recomanda
2.60
mediu
  • 6.08
Trimis la
03 Aprilie 2013

managenentul facultatii foarte slab,lipsa concurentei pe post cadru didactic,dificultatea facultatii e prea mare in raport cu ce posibilitati ai dupa absolivire,lipsa conditiilor ,caminele sunt foarte murdare,orarul foarte incarcat(exagerat)...au un sistem cu conditionari examene gen daca ai rstanta de anu 1 fie ea sport nu treci in anul 3 ceea ce mi se pare penibilAdauga calificativ

Programe de cercetare si studii
Etica si transparenta
Burse si programe de finantare
Recunoastere internationala a studiilor
Facilitati studenti (sala de lectura, camine, cantina, dotari)
Ai recomanda aceasta facultate unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Nume

Prenume

Cod de securitate Cod securitate

 
 

Cauta universitate