Facultatea de Jurnalism, Psihologie si Stiinte ale Educatiei

Apartine de: Universitatea "Hyperion" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) Calea Calarasilor, Nr. 169, Sector 3, Bucuresti
Telefon 021-327.44.64
Fax 021-321.62.96

Grupul de discutii de la Facultatea de Jurnalism, Psihologie si Stiinte ale Educatiei
 
Acorda calificativ

Madalina

recomanda
5.00
foarte bun
  • 9.60
Trimis la
11 Iulie 2013

Facultatea de Drept,JURNALISM, Psihologie si Stiinte ale Educatiei este una dintre cele mai bune facultati din Romania. De ce spun asta? Am terminat Jurnalismul in cadul Universitatii Hyperion si pot afirma ca pe langa cadrele didactice pregatite si specializate in Jurnalism am avut parte sa aplic tot ceea ce am invatat la cursuri. Stagiu de practica asigurat in cadul celui mai mare proiect POSDRU VEHMED, JOBS, Scoala Radio, toate asigurate de Facultatea de Jurnalism. Studentii nu au fost tratati cu indiferenta ci cu colegialitate, cursurile au fost informative, captivante si evident benefice pentru noi studentii.Nu imi pare nici macar o secunda rau ca am ales sa studiez aici si nu la stat. Baza nu a fost scrie si reda ,,ca un papagal" ci invata si aplica. Evident exista si oameni care critica asta pentru ca nu se implica, daca nu dai pe la cursuri cum sa inveti cum sa afli cum sa aplici si mai ales cum sa te angajezi, sunt multi cei care se inscriu aici doar de dragul de a avea o facultate sau pentru ca asa ii indeamna parintii, dar sunt si mai multi cei care studiaza si chiar reusesc. Exemple- Digi24, Grupul Antena, RTv, Realitatea au angajat persoane care au terminat sau inca studiaza Hyperion-Jurnalism. :)

florin

recomanda
4.40
foarte bun
  • 9.60
Trimis la
10 Iulie 2013

Am terminat anul II la Facultatea de Jurnalism , in Universitatea Hyperion si pot spune ca sunt foarte multumit de maniera in care se desfasoara lucrurile aici. Am prieteni din liceu care au ajuns la Jurnalism, doar ca in alte institutii si facand o comparatie ma declar supermultumit. Spre deosebire de alte facultati aici chiar ai sansa sa faci practica datorita proiectelor europene in care este implicata universitatea si inveti nu numai ce este jurnalismul, ci cum sa il practici cu adevarat. Profesorii experimentati, unii dintre ei fiind persoane publice le ofera studentilor sansa de a invata practic tot ce tine de acest domeniu si prin prisma experientei dumnealor. Conducerea univeristatii, incepand de la domnul rector si pana la doamnele secretare, este foarte bine organizata si orientata solutionarea oricarei fel de probleme pe care le intalnesc studentii.

Raluca Nicole

recomanda
5.00
foarte bun
  • 9.60
Trimis la
10 Iulie 2013

Pentru cei care se inscriu aici doar de dragul de a face o facultate normal sa fie ok! Insa pentru cei care se implica activ in activitatile numeroase, proiectele europene cu ajutorul carora multi au reusit sa-si gaseasca un job in domeniu este locul unde poti invata, unde ti se ofera sansa de ajunge cineva.

Hai sa numai incercam sa criticam defectele, care exista doar daca dai o singura data pe la facultate!Adauga calificativ

Programe de cercetare si studii
Etica si transparenta
Burse si programe de finantare
Recunoastere internationala a studiilor
Facilitati studenti (sala de lectura, camine, cantina, dotari)
Ai recomanda aceasta facultate unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Nume

Prenume

Cod de securitate Cod securitate

 
 

Cauta universitate