Facultatea de Management Turistic si Comercial

Apartine de: Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Unirii, Nr. 176, Sector 4, Bucuresti
Telefon 021-330.84.90, 021-330.79.00, 021-330.79.11, 021-330.79.14
Fax 021-330.87.74

Grupul de discutii de la Facultatea de Management Turistic si Comercial
 
Acorda calificativ

Emima

recomanda
4.20
foarte bun
  • 5.73
Trimis la
07 Mai 2013

Din punctul meu de vedere , sunt bine structurati :) Ma intreb , oare la celelate universitati , taxele pentru restante , oare nu sunt tot scumpe ?:) Eh , dragi colegi , toti profesorii va trec la restante , si peste tot in tara asta , bineinteles ca mai sunt si exceptii . Invatati , pentru a nu avea restante, daca sunt atat de scumpe ;) si nu cred ca sunt profesori care te pica si a 5-a oara la restanta , in conditiile in care tu te prezinti la examen destul de bine pregatit , tin sa contrazic acest fapt ! Si aceasta este o facultate particulara , normal ca e putin mai scumpa decat cele de stat! Si ce diferente ar trebui sa se faca ptr a se diferentia cei de la zi fata de cei de la FR? Este o facultate bazata pe cercetare, pe studii diverisficate, evaluari, comunicare,cu ar trebui sa fim diferiti fata de cei de la zi? Oricum , din pacate, nr orelor sunt foarte reduse si trebuie sa acumulam un mare val de cunostinte intr-un timp , relativ scurt , spre deosebire de cei de la zi... :( , Eu sunt pana acum , multumita de aceasta facultate ! :)

Alexandra

nu recomanda
1.20
slab
  • 5.73
Trimis la
11 Aprilie 2013

Sunt restante foarte foarte scumpe, si desi platesti si iar platesti, sunt unii profesori care te pica si a 5-a oara la acelasi examen !! au o organizare groaznica, NU O RECOMAND sub nicio forma, macar, la cati bani iti iau, ar trebi sa te ajute intr-un fel sau altul, si din punc de vedere al organizarii, pt FR au cerinte exact ca la ZI !!!

zima

nu recomanda
3.20
bun
  • 5.73
Trimis la
03 Aprilie 2013

lipsa calculatoarelor, conexiune la internet wi-fi nu au, hartie igienica lipsa, libraria program redus,Adauga calificativ

Programe de cercetare si studii
Etica si transparenta
Burse si programe de finantare
Recunoastere internationala a studiilor
Facilitati studenti (sala de lectura, camine, cantina, dotari)
Ai recomanda aceasta facultate unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Nume

Prenume

Cod de securitate Cod securitate

 
 

Cauta universitate