Recrutare campanie de promovare proiect dedicat copiilor nonverbali din Romania

Recrutare campanie de promovare proiect dedicat copiilor nonverbali din Romania
Categorie: Publicitate, PR
Oras: Bucuresti
Perioada: 20 Sep 2015 - 27 Sep 2015
Poti aplica pana la: 16 Sep 2015
Locuri disponibile: 10

Deveniti VOCI pentru copiii fara glas !

Centrul European pentru Copiii cu Dizabilit─â╚Ťi recruteaz─â 10 voluntari dedica╚Ťi ╚Öi activi, cu energie ╚Öi dorin╚Ťa de a aduce schimbarea în vie╚Ťile a peste 40 000 de copii nonverbali din România prin promovarea proiectului „Vindec─âm copiii f─âr─â Glas” înscris în campania organizat─â în magazinele PROFI.

Responsabilit─â╚Ťile voluntarilor selecta╚Ťi vor consta în actiuni de promovare a proiectului în 5 magazine PROFI din Bucure╚Öti, timp de o s─âpt─âmân─â. Voluntarii vor primi un training preg─âtitor ╚Öi vor avea ocazia s─â se înscrie într-o competi╚Ťie a performan╚Ťei care le va aduce numeroase premii surpriz─â !

Proiectul nostru încearc─â s─â ajute cei 40000 de copii din România care nu pot spune unde îi doare sau cat de mult îi doare ╚Öi din aceast─â cauz─â r─âmân nediagnostica╚Ťi, iar suferin╚Ťa lor se prelunge╚Öte nepermis de mult.

To╚Ťi voluntarii selecta╚Ťi care vor finaliza cu succes ac╚Ťiunea de promovare vor primi un titlu de amabasor al cauzei ╚Öi o adeverin╚Ť─â de practic─â.

V─â a╚Ötept─âm cu drag înscrierile prin trimiterea unui text de maximum 100 de cuvinte, în care s─â ne povesti╚Ťi motivele pentru care dori╚Ťi s─â deveni╚Ťi vocea unui copil f─âr─â glas în campania noastr─â, la adresa de email cooperare@cedcd.ro. Data limit─â pentru înscriere este 15 septembrie.

Descriere companie
Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilit─â╚Ťi (CEDCD) este o organiza╚Ťie nonguvernamental─â dedicat─â promov─ârii drepturilor copiilor cu dizabilit─â╚Ťi ╚Öi facilit─ârii accesului acestora la serviciile de asisten╚Ť─â ╚Öi protec╚Ťie. http://www.cedcd.ro
Imagine
Recrutare campanie de promovare proiect dedicat copiilor nonverbali din Romania