Internship HR Assistant

Companie: DevAcademy
Categorie: Resurse Umane
Oras: Bucuresti
Perioada: 31 Aug 2014 - 01 Sep 2014
Poti aplica pana la: 30 Aug 2014
Locuri disponibile: 1

Echipa DevAcademy se mareste. Cautam o persoana pasionata de domeniul HR, care sa aduca un plus de valoare echipei de resurse umane.

Cunostinte minime

Sa dispui de timp liber(minim 2-3 ore/zi) si sa vrei sa-l utilizezi investind in dezvoltarea ta profesionala si personala. 

Sa fii puternic interesat/a de procesele de recrutare si selectie, de dezvoltare a echipelor si sa fi fost implicat/a in cel putin un proiect in care sa fi desfasurat activitati similare.

Cunostinte ce vor fi dobandite

 Vei invata care sunt responsabilitatile unui HR Assistant.

 Vei sti cum sa coordonezi un proces de recrutare.

  Vei dezvolta instrumente de masurare a gradului de implicare a participantilor la proiectele DevAcademy. 

Activitati desfasurate pe perioada internship-ului

Vei coordona procesele de recrutare(intocmire Job Description-uri, stabilire interviuri, sustinere interviuri etc.). 

Vei stabili si mentine Marketing-ul Intern al echipei - vei participa la dezvoltarea si implementarea unor metode de crestere a echipei DevAcademy, la organizarea si desfasurarea de teambuilding-uri cu membrii echipei. 

Vei dezvolta, impreuna cu HR Manager-ul, instrumente de masurare a gradului de implicare a participantilor la proiectele DevAcademy, a satisfactiei acestora cu privire la activitatile desfasurate.  

Asteptam aplicatia ta pe adresa joinus@devacademy.ro !

 

Descriere companie
DevAcademy este rezultatul ingeniozitatii, al bunei cunoasteri a domeniului IT, precum si al unei doze consistente de munca.
Suntem o comunitate de programatori care se afla in continua dezvoltare, ce are ca valori: pasiune, responsabilitate, creativitate pentru progres, perfectionare si invatare continua.

Confidential & Proprietary - HR Dept.