Internship - Vanzari Sisteme Financiare

Internship - Vanzari Sisteme Financiare
Categorie: Vanzari
Oras: Bucuresti
Perioada: 27 Mai 2013 - 27 Iun 2013
Poti aplica pana la: 27 Mai 2013
Locuri disponibile: 1

Persoana care va ocupa pozitia de Internship va trebui sa desfasoare activitatea de suport privind atragerea de clienti noi, respectiv managementul contactelor clientilor potentiali, trimiterea de mesaje, suport telefonic si follow-up.

 

In 2012, Financial View Media Services a lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari complete pentru orice firma inregistrata in Romania privind CIP, Ratingul Financiar, Limitele de Plati, Cash-Flow, raport Recom, datoriile restante la bugetul de stat, buletinul de insolventa si procese in instanta. Mai multe infomatii despre sistem puteti gasi pe site-ul www.risco.ro.

Cunostinte minime

Persoana dinamica si atenta la detalii.
Abilitati de comunicare, siguranta in exprimare si o personalitate extrovertita reprezinta avantaje

Salariu / Bonificatie

 Posibilitatea de angajare la sfarsitul perioadei pe o pozitie de vanzari.

Descriere companie

Financial View a fost infiintata in 2009 de doi asociati cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar-bancar. Financial View este specializata in dezvoltarea de proiecte de internet in domeniul financiar care vin sa imbunatateasca si sa completeze serviciile existente in Romania. In Februarie 2010 Financial View a lansat www.efin.ro care a devenit in scurt timp cel mai mare portal de servicii financiare din Romania. In prezent, Efin.ro are peste 650.000 de vizitatori unici pe luna si peste 1.800.000 de viziualizari. Financial View a lansat in luna Martie 2011 Credit Scoring - singurul sistem din Romania care permite oricarei persoane sa-si calculeze propriul scoring in cazul solicitarii de credite sau imprumuturi si totodata sa-i ofere o imagine similara cu evaluarile efectuate de institutiile financiare. In luna Noiembrie 2011, Financial View a lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care poate oferi rapoarte CIP online. De asemenea, Risco ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari privind situatia juridica la Recom, datoriile restante la bugetul de stat si buletinele de insolventa pentru orice firma inregistrata in Romania.